Lukijat

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Uimareita kortissa ja suloista sunnuntaita

Try it on Tuesday 5.7   Happy Holiday
Happy Holiday with Swimmers
Löysin hauskan piirroskuvan uimareista kun etisin ihan muuta netin kuvista. Tähän kesäiseen haasteeseen se sopii mielestäni tosi hyvin.

Mustavalkoisia papereita lehtiöllinen ja niistä valitsin taustalle kahta kuviota. Vettä markkeeraa sininen kuviopaperin palanen alareunassa. Ajattelin ensin pitää koko kortin mustavalkeana mutta jotenkin näytti niin pliisulta, joten valitsin silppulaatikosta sinistä.
***
Suloista sunnuntaita on vietelty auringon paisteessa. Tuulee kuitenkin kovasti eikä mittari ole yli 20 astetta paljon näytellyt paisteesta huolimatta.

Ihan aamusta heti armaani loihtimien munakkaiden jälkeen ulos hommiin. Armaallani jatkuu maalaustyö aina vaan, onneksi sää sallii sen! Minä aloin rikkaruohojen kanssa taistelun. Nyt vuorossa etupihan kukkapenkkien reunukset.

Ei kahvittelujakaan ole unohdettu vaan peräti kahdesti armaani halusi kahvitella jo ennen ruokailua! Jos joku on ahkerampi kahvinjuoja, saa ilmoittautua :) Varmaan joka toinen tunti meilla pannu porisee! Minä hörpin kahdesti päivässä puolikuppisen runsaan maidon kera, muulloin otan jäätelön tai jugurttia tai olen vain seurana pöydän ääressä lukien tai ratkoen ristikkoa.

Sunnuntain lehdessä oli tällä(kin) kertaa helppo ristikko, joten siinä ei kauaa nokka tuhissut. Kirjan sain loppuun ja toista aloittelen.

Ei kovin kummoista ruokaa tarjolla vaikka onkin sunnuntai. Paitoin suippopaprikaa ja lämmitin armaalleni sianlihakastiketta ja perunoita. Grillikanan loppujakin hiukan lisänä tarjolla.

En ole kummoinen kokki mutta hengissä pysymme näilläkin taidoilla :)

Ja olihan tajolla vielä oman kasvihuoneen kasvattamia tomaatteja punaisina ja keltaisina versioina. Kurkut jätin illemmaksi naposteltavaksi.

5 kommenttia:

 1. Terrific image with lots of movement

  Thank you for joining us at Try it on Tuesday

  Love Chrissie xx

  VastaaPoista
 2. Hauskaa heillä tuntuu olevan ja lomatunnelma korkealla.
  Kiva, että otit osaa haasteeseemme TioT-haasteblogissamme.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva ja kortti. Mukava kun tulit mukaan Try it on Tuesday haasteseen.

  VastaaPoista
 4. So beautiful! Thank you for joining us at Try It On Tuesday!
  Susi

  VastaaPoista
 5. A super sea side image. Thank you for sharing your great card with us at TioT's. Yvonne

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!