Lukijat

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Uimamaisterilleko, ukkostakin ja harakoita

Congrats Well Done
Niin herkullinen uimarineitokainen löytyi lehdestä, että oli ihan pakko saada johonkin korttiin joten olkoon tämä vaikkapa uimamaisterille jos ei muuhun kelpaa :)

Taustalla auringonsäteitä, tekstit embossattu kullalla, kultaiset lehdykäiset ja kultainen puolikas kukkanen kuvan nurkkien alla. Kultakynällä värittelin ruusut raamiin. Neitokainen väritetty ProMarkereilla jos ei ihan kultaiseksi niin ainakin keltaiseksi :)
***
Harmaa pilviverho peitti viilentyneen maailman kun heräsimme. Eilen illalla ehdin ilmoittamaan Facen puolella, että pienellä ukkoskuurolla ja sateella selvittiin kun jo alkoi todellinen ukkosmyrsky!
 
Sähköt poikki  tuntikausia niin, että ei edes iltakahveja voinut keittää! Siis suoranainen hätätila. Vaan hädässä ystävät tunnetaan: Soittelimme, onko kenelläkään sähköjä ja kun kaikilla sama tilanne, turvauduttiin B-vaihtoehtoon eli ulkosalla keittelemiseen.

Sähköt ilmestyivät joskus yön aikana. Heräsin valojen syttymiseen joka huoneessa, kävin sammuttelemassa ja kömmin takaisin petiin unenpöpperöisenä. Aamulla tuntui lahjalta, että voi noin vain napsauttaa kahvinkeittimen päälle :) Niin riippuvaisia ollaan sähköstä, että ihan ihme.

Tänäänkin saatiin ukkosta ja sadetta mutta ei niin paljoa, eikä pelottavaa. Sähköt räpsivät monta kertaa mutta tulivat heti takaisin, joten ei tarvinnut sytytellä kynttilöitä valonlähteeksi missään vaiheessa.

Ei siis mitään ulkotöitä tänäänkään.

Kortteilua, lukemista, ristikoita ja telkkaria, syömisen ja juomisen lisäksi päiväohjelmana. Toki kasvihuoneella piti käydä ja armaani laittoi pumpun käyntiin ja kasteli kasvihuoneessa, sinne ei sade auttanut ja täytti kaikki tynnyrit seuraavan mahdollisen katkon varalle.

Sateitahan on luvattu ukkosen kera tuleville päiville lisääkin... :(

Sain sentään harakkapoikueesta kuvia otettua. On ilmeisesti joko kolme tai viisi poikasta, vaikea sanoa kun kaikki samankokoisia ja yhtä hömelösti käyttäytyviä vielä. Ensimmäisessä kuvassa taitaa olla neljä yhtä aikaa
Yksi on juuri lennähtänyt kuvan ulkopuolelle.
Tässä kiljutaan ruokaa, vaikka osaavat itsekin sitä etsiä...

1 kommentti:

  1. Tulin katsomaan mitä olet saanut aikaan....upea kortti ainakin:-)) Ja kaikenlaista muuta hässäkkää, meiltä on onneksi tuo ukkonenpysynyt poissa vaikka vettä on tullut seihtemän päivää enemmän tai vähemmän, tänään ei vielä yhtään. Sain onneksi mansikat laitettua, jos vielä huomenna hakisin hillomansikat kun niistäkin talvella tykkään lettujen yms päällä:-))

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!