Lukijat

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Tyttönen niityllä ja tuplaonnea

Passion for ProMarkers Week 354   Summer Days - Kesä päiviä
Summer Days
Alimmaisena keltaista kuviopaperia antamaan auringon hehkua korttiin. Sitten vihreää kuviopaperia niityksi. Piparisoikiolla stanssattu leimakuva tyttönen väritetty ProMarkereilla.

Kuvan alla, yläreunassa, kuviopaperia jossa rantamökkejä rivi. Koristeina kaksi perhosta ja sudenkorento.

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Vanilla, Yellow, Pearl Blue, Meadow Green, Forest Green.
***
Huomasin jo eilen kun katsoin haasteita, että korttini oli voittaja QKR haasteessa. KIITOKSET! THANK YOU!
 
Ja kun tänään katselin haasteita, näin korttini päässeen 5 parhaan joukkoon Allsorts haasteessa! Tuplaonnea sattui siis kohdalleni. KIITOS! THANK YOU!
***
Simpeleellä Antiikki- ja Keräilymessut tänään ja huomenna. Sinne suuntasimme aamun ahkeroinnin jälkeen. Ahkerointiin kuului tällä kertaa mansikoiden rönsyjen poisto, armaani hommana. Hän ne irrotteli ja istutti sitten uudelleen pikkuruukkuihin.

Minun hommani oli kiskoa rikkaruohoja marjapensaiden juurilta, jonne ei ruohonleikkurilla pääse. Etsin myös ruukkuja ja kantelin kasvihuoneesta pois pelakuun loput terassin pöydälle tottumaan ulkoilmaan. Niiden tila tarvittiin mansikoille.

Koko ajan joko tihuutti tuskin huomattavasti tai oli muuten vaan tosi kosteaa.

Sade haihtui sopivasti kun matkasimme keskustaan messualueelle. Paljon tuttuja tuli haastateltua ja aika paljon nähtiin messuistakin :) Vain hiivatonta ruisleipää lähti mukaan, sitäkin puolikas vuokaleivästä. Katselin kyllä sillä silmällä vanhoja koruja mutta ihan sellaista joka sanoisi 'osta minut' ei silmiin sattunut :)

Sieltä suoraan grillijuhliin jossa tarjolla paljon chilimaustettua ruokaa. Onneksi sentään myös vähemmän tulisessa muodossa kanapaloina ja salaattiakin löytyi. Jälkiruokana raparperi-vadelma piirakkaa ja jäätelöä kahvin kera.

Hippusen vilpoisaa oli istuksia mutta kun laitoin jakun päälle, tarkenin. Kantelin apuna tavaroita ja siitäkin sai lämmikettä - ja lisäpisteitä ahkeruudesta :)

Vasta kotiin ja heti tietty tänne nettiin kurkkimaan mitä muut ovat saaneet aikaiseksi!

3 kommenttia:

 1. Ihastuttava ja herttainen kortti! Onnittelut voitoistasi! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. So gorgeous Loreal.I love your summer scene and colours and the little girl is adorable.
  Thanks for joining us this week at PFP :D

  xx coops xx

  VastaaPoista
 3. Ooh this fab, Loreal - love this little cutie, and the beach huts! Thanks for joining in our Summer themed challenge at PFP this week, good luck! Juliexx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!