Lukijat

torstai 21. heinäkuuta 2016

Teippejä ja leimakuva

Sketch Saturday #421   by Debra
Congrats with Rose on Doily and Tape. 
Background Embossed with Roses
Kohokuvioin valkoisen paperin ruusuilla ja hinkkasin kukkaosia punaisella ja lehtiosia vihreällä Mementolla. Ruusu väritetty ProMarkereilla. Kahviliina sai vain aavistuksen verran punerrusta reunoihinsa.

Vinoraitaiset teipit liimasin ensin paksulle paperille ja sitten leikkasin kuvan alle mallin mukaan. Perhonen väritetty lehtien kanssa yhteen sopivaksi. Onnea tekstin fontti netistä.
***
Joku valitti, että kesä kuluu nopsaan ja loma vielä nopsempaan. Varmasti ihan totta mutta jos kääntää hiukan näkökulmaa ja muistelee mitä kaikkea on jo tehnyt lomallaan/kesän aikana, niin huomaakin siihen pieneenkin aikaan mahtuneen yllättävän paljon.

Edes kesäsade ei ole niin kurjaa kun on mahdollisuus valita jotain muuta tekemistä kuin rannalla lojumisen. Joka ei kyllä muutenkaan ole koskaan kuulunut suosikkeihini. Iho kun palaa heti jos joku mainitseekin auringonoton :)

Vuosien mittaan olen kokeillut yhtä jos toistakin suojausta, kas kun ihan päästä varpaisiin ei sentään halua vaatettaa itseään.

Parhaaksi on osottautunut ennalta ehkäisy, eli jos ulkona paljon vähissä vaatteissa:aurinkosuojaa. Jos taas yleensä ottaen haluaa edes vähän voida olla palamatta arki askareissa puutarhassa, on syötävä ja juotava porkkanoita ja mikä ettei hölvättävä ihonsakin porkkanaöljyllä!

Aluksi näyttää kyllä melkoisen keltatautiselta jos jo maaliskuussa, kun suositellaan, aloittaa porkkanakuurin, mutta kun muutoin tulee punaiseksi, se jotenkin on aika pirtsakka väri ja tasoittuu mukavasti oranssiksi kesän mittaan.

Jos oikein hyvä tuuri on, saattaa kesän lopussa olla jo lähes ruskea, punaisella taittaen toki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!