Lukijat

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Pupu hoitaa puutarhaa kortissa ja vähän oikeastikin

Passion for ProMarkers #355   Summer Flowers - Kesän kukkia
Congrats with a Rabbit Gardener and Flowers
Jostain syystä ainakin minun koneellani, kuva näyttää harmahtavalta, vaikka taustapaperi on selvästi vihreäkuvioista oikeasti! No joka tapauksessa kani eli pupu hoitelee kasvejaan antaumuksella ja perhosia lentelee kuvassa sekä koristeenakin yksi.

Halusin auringon kultaamat, kirkkaat värit korttiin, siksi ruusutkin hehkuvat oransseina. Lehdissä jo ripaus keltaisuutta ja ruskehtavaa kuten niin usein ruusuissa oikeastikin on.

Kuvan pupu on väritetty ProMarkers tusseilla ja vaikka valkoiselta näyttääkin, laitoin sen ruskehtavaksi, vain korvissa ruutukangas keltaista ja rusetti oranssia keltaisen mekon lisäksi.

ProMarkers: Sienna, Blush, Vanilla, Yellow, Bright Orange, Moss, Grass, Lime Green.
***
Aikaisin aamulla mikropuuroa pikaisesti ja retkievästä väsäämään kahdeksalle. Tein salaatin valmiiksi kulhoon folion alle, käärin pekonisuikaleet suippopaprikapuolikkaiden ympärille, täytettyäni ne ensin ruohosilpulituorejuustolla. Keitin termoksellisen kahvia ensi hätään, kas kun spriikeittimellä menee jonkin aikaa kuumentaa vesi, eikä pannusta saa kuin yhdet kupilliset jokaiselle.

Sitten kylmlaukkuihin muut tykötarpeet ja kylmäkallet päälle. Vettä hana-astiaan. Listan mukaan tavarat joita puuttui ja niin armaani pääsi lähtemään seilailemaan.

Minä jaoin kahteen työrupeamaan nurmikon leikkuun ja sain lähes kaiken mitä aioinkin sen eteen tehdä. Vain tien keskusta alas rantasaunalle ja joitakin epämääräisiä tuppaita pensaiden alta, jäi harmittavasti ajelematt kun polttoaine loppui.

Tosin oli niin kuuma, että mikä tahansa tekosyy olisi pian kelvannut lopettamiseen...

Kaikkein kuumimman ajan hipsin vilpoisissa sisätiloissa. Istuksin pitkiäkin toveja kirjaa lukien ja korttikin syntyi lähes huomaamatta :)

Pikkuisia puikkaiuksia ulkoilmaan tein kokeeksi, josko jo uskaltautuisin sinne hommeloimaan, eli roskat ulos, toisella kertaa bioskalle, kolmannella onko vettä tynnyrissä, jos vaikka kastella pitäisi jne. olihan sitä joskus ihan asiaakin ulos mennä.

Katsoinpa osan jostain sisustus ohjelmastakin. Onhan sentään suvi ja sunnuntai! Ja aurinko ilmestyi - vihdoinkin!

Ja siitä pupusta: Mokoma käy maistelemassa hevoskastanjan lehtiä niin, ettei se rassukka pääse kasvamaan, muutkin lehdet näyttävät maistuvan. Ilokseni kuitenkin huomasin nurmea ajellessa, että taas kerran ikuinen optimisti oli kasvattanut hennon vaaleanvihreät lehden alut! Pidän peukkuja, ettei pupunen tule kasvimaalle niitä popsimaan...
 

3 kommenttia:

 1. Perfect card for our challenge this week at Passion for Promarkers, thank you for sharing it with us.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 2. Beautiful flowers. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card Mervi. I love the super cute image and your colouring is perfect. Beautiful roses too. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!