Lukijat

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Musiikkia kortin täydeltä

P*skarteluhaaste #325   Musiikki - Music
Congrats
Siivouspäivän pikakortti. Selasin papereita ja löysin sopivasti pianon koskettimia ylä- ja alareunaan. Musiikkiaiheisia papereita sisältävästä lehtiöstä nuotteja ja nuottiavaimia ja kaiken lisäksi vielä kultaisin kiekuroin koristettu sana Music.
 
Ihan kuin tehty korttia varten koko paperi, eikö? Kun vielä onnea-tekstikin oli jo valmiina kimalle-mustalla päällystettynä, tarvitsi vain koota ja kuvata. Iisi piisi :)
***
Jos nyt ihan totta puhutaan niin ei se kortti ihan hetkessä siltikään syntynyt, vaan useitakin eri papereita kokeilin yhdistellä, ennenkuin tähän lopulliseen päädyin. Eikä aikakaan niin tiukalla ollut, ettenkö olisi voinut pähkäillä vielä kauemminkin....
 
Siivoilin sen verran perjantain kunniaksi, että kantelin petivaatteet ulos ja laitoin pyykit koneeseen ja siirsin sieltä kuivuriin ja lopuksi viikkasin kaappeihin.
 
Kävin postia hakiessa leikkureilla katkomassa kukkia maljakoihin ja vaihdoin kuihtuneet uusiin.
 
Postia ei perjantaiseen tapaan ollut mutta mukava reissu silti, sillä löysin oikein kissankellometsän! Nyt siniset ihanuudet koristavat keittiön pöytää. Olohuoneessa on Hansa-ruusuja ja toisessa maljakossa minulle nimettömiä kedon kukkasia päivänkakkaroiden ja sireenin lehtien kera kimppuna.
 
Koti näyttää heti siistimmältä ja jopa viimeistellyltä kun maljakoissa on tuoreet kukkaset!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!