Lukijat

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Meren rannalla ja merellä

Passion for ProMarkers Week 352   In or beside the Sea - Merellä tai meren äärellä
Seaside
Samoja papereita kuin edellisen postauksen ATC-kortissani. Sekä lisänä varsinainen kuva, eli lokit ja pelastusrengas. 
 
Värittelin taustapaperissa lentelevät lokit valkealla geelikynällä, leikkasin ison lokin siivenkärjen ja pujotin leimakuvan sen alle.

Lokkikuva väritetty ProMarkereilla.

ProMarkers Ice Grey2 and 4, Blush, Yellow, Orange, Meadow Green, Grass
(White Gel Pen)
***
Läähättävän kuuma päivä!
 
Sopii vain lomalaiselle, joka voi upottautua veteen kaulaa myöten, tai istuksii varjossa kylmää juomaa siemaillen. Ja koska eläkeläinen on aina lomalla vaikka ei varsinaisesti lomaa saakaan, valitsin viisaasti varjossa istumisen.
 
Sitä kylmää juomaakin oli lähes käden ulottuvilla, kun vain jääkaapin aukaisi ja vesihanan...
 
Ulkohommeleita niin vähän kuin mahdollista.Kävin avaamassa kasvihuomeen oven tuuletusta ja jäähdytystä varten aamusella ja päivästä laitoin jopa läpivetoakin, tosin vain yläpuoliset luukut.
 
Kaikki piti sulkea kun ukkonen alkoi iltapäivällä jyristä kaukaisuudessa. Kantelin irtonaiset tavarat sisälle ja armaani nosti painavat kukka-amppelit lattialle terassilla, etteivät hakkautuisi hajalle tuulessa ja sateessa.
 
Muutaman kerran valot räpsyivät päälle ja pois mutta varsinaista sähkökatkoa ei sentään tullut. Pimeää kyllä verrattuna auringon helotukseen, kun mustat pilvet peittivät paksuina kerroksina taivaan!
 
Nyt ohi ja piuhat taas seinäpistokkeissä, enpähän muuten tässä jaarittelisi :)
 
Saas nähdä millaista säätä huomenna on. Kovasti ovat lupailleet viilenevää ja sateisempaa ja ties mitä kamaluuksia... Juuri nyt on vieläkin yli 20 astetta reuilust, tosin paljon vähemmän kuin päivällä, jolloin mittari näytti yli 28!!!
 

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.

  Meilläkin jyrisee ukkonen aikalailla ja vettä tulee kaatamalla.

  VastaaPoista
 2. Ah this is super, Thanks for playing on Passion for Promarkers this week, Hazel xx

  VastaaPoista
 3. Love the scene you have created here Loreal. The gulls are coloured perfectly and great use of the designer papers. I hope your weather does improve.
  Thanks for joining in with our 'In or Beside the Sea' challenge at 'Passion for promarkers this week, and nope to see you again
  Eileen x

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card Mervi. I love the image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!