Lukijat

torstai 14. heinäkuuta 2016

Kesäinen muuttoauto kortti

QKR #199   Transportation - Kuljetus
Congrats to Your New Home!
Verraton lava-auto jonka näen sieluni silmin muuttokuorman kera ja sitten kun kaikki on siirretty uutukaiseen kotiin, voikin laittaa sen ison padan jossa kesäkukat kukkivat lavalle, kun ei vielä ole ollut aikaa miettiä sille paikkaa.

Keto täynnä päivänkakkaroita ja niitä laitoin vielä kuvan allekin kurkkimaan iloisin aurinkonaamoin. Alimmaisena ruusuilla kuvioitua sinistä, josta ne kukat eivät kunnolla näy, eikä ole tarpeenkaan, ovatpahan antamassa hiukan lisäväriä sinisyyteen.
***
Oikein merkillinen sää siksi, että yleensä, kun sanotaan, että pilvipoutaa, se meinaa, että saattaapi sataakin. Nyt oli vain poutaa pilvien kera ja ne pilvetkin kaikkosivat välillä aika laajalle :)

Maan mainio maalaussää armaalleni ja maanmainio sää kaikille muillekin ulkona työskenteleville. Minä tosin hilppasin Jalkosalmen lavalle tanssimaan iltapäiväksi, eikä hullumpaa ollut sielläkään.

3 kommenttia:

 1. A really delightful card. Thank you for sharing with us at QKR Stampede.
  Mary

  VastaaPoista
 2. Darling card! Beautifully colored and well designed! I love all the daisies! Thanks for joining us this week for the QKR Stampede weekly challenge!

  VastaaPoista
 3. Beautiful card. Thanks for joining us this week at QKR Stampede. Karal DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!