Lukijat

torstai 7. heinäkuuta 2016

Keijuilla jatketaan ja kotihommaillaan vähän

A Day For Daisies #151   Try 2 Color Ombre - Sekoita liukuen kahta väriä
Fairy coloured with two Reds and little bit of Yellow
Kuviopaperissa himmeämpänä punertavaa, kuten kukassakin jonka liimasin valkoisen kukan päälle. A Day For Daisies freebie keiju taikasauvoineen on väritetty uutukaisilla Zig sivellin kynillä joita voi jatkaa vedellä!
 
Kokeiluhan tämä on, kuten näky,y mutta kun hamosesta alkoi valua väri liian ohuen ja liian vähän imevän paperin takia yli ääriviivojen, keksin, että laitanpa sitten sen verran yli, että näyttää kuin olisin niin aikonutkin tehdä.

Huijaustahan taikuuskin on joten...

Taustan väritin vesiväreillä ja talouspaperilla tuputtelin, ettei se sentään valunut :) Sitten vielä harottavalla kuivalla pensselillä 'pilkutin' pintaa.

Kuvan alla punaisella Mementolla sipaistu valkoinen paperi jota kohokuvioin. Puolihelmi kukkien keskelle ja lisäsin niitä vielä kuvanoton jälkeen myös kuvan raamin nurkkiin.
***
Sadesää ja armaani liimautuneena TV:n eteen. Sinne on katettu ruoka ja kohta iltapäiväkahvitkin ovat tulossa 'kisastudioon' :)

Minä en oikein jaksa innostua urheilusta niin paljoa, joten toimin ruokavastaavana ja hommiloin omiani.

4 kommenttia:

 1. Love the effect you created with your watercolors, Loreal! Good for you for experimenting and making it into a card! Thanks for playing along with our ADFD challenge! Hugs, Cathy

  VastaaPoista
 2. Beautifully coloured! Thanks for trying two colour ombre and entering our challenge over at A Day for Daisies. Good luck!
  Love
  Jen Leeflang
  ADFD DT

  VastaaPoista
 3. such a sweet project - thanks for playing along with us at A Day for Daisies

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!