Lukijat

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Hempeitä kukkia ja kesäkeliä

P*skarteluhaaste #324   Resist-tekniikka eli 'hylkimisreaktio'
For You
Aika haalea tuli kuvasta, eikä kortti luonnossakaan kovin paljoa värikkäämpi ole. Halusin jotenkin utuisen ja hempeän vaikutelman luoda valkealla kohopulverilla.

Leimailin Stampendousin kukkaset ja perhosen  kohokuviointimusteella ja sirottelin päälle valkoista kohojauhetta, kuumensin ja annoin sitten jäähtyä kunnolla, ennenkuin leikkasin kortin kokoiseksi.

Kohokuvioin nurkista ja muista paljaista osista kaulimella painellen, sillä muulla tavoin en saa kuviointia sinne minne haluan. Sitten vetelin Mementon keltaisella, punaisella, sinisellä ja vihreällä sopivista kohdista, että kuviot tulevat näkyviin ja myös kukat ja perhonen.
***
Kuuma päivä!

Aurinko on porottanut lähes pilvettömältä taivaalta puolille päivin ja sitten pulleita poutapilviä purjehti majesteettisesti silloin tällöin auringon eteen hetkiseksi.

Kasvihuoneessa ovien aukomisen jälkeenkin yli 30 plus astetta ja katosta tippui vesipisaroita niskaan kun kastelin kasveja. Helteellä ei tunnu niin hassulta käydä kastelemassa kuin sadesäällä :)

Rikkaruohoja kiskoin, tottakai, nehän ovat tosi hyvin uusiutuva luonnonvara.

Ehdin sentään käydä kampaajallakin kaunistumassa ja saamassa päivän nauruannoksen. Niin mukavia juttuja kuulee tosi harvoin muualla. Ei, emme todellakaan keskustele toisista asiakkaista, vaan yleensä on puheenaiheena joko omat toilauksemme tai joku päivän puheenaihe uutisista.

Sieltäkin kun jutun aihetta löytyy, ihme kyllä, vaikka en ole mikään himokatselija uutisille.

Ostin pikkupullollisen hiuslakkaa kun edellinen lakkapullo kesti kolme vuotta ja mokoma kehtasi loppua noin vain kesken suihkauksen, kun viimeksi tuulisella säällä yritin hiuksiani hiukan saada ojennukseen.

Yleensä en käytä lakkaa vaan annan tukan huiskia jos satun huiskimaan...

Jo huomiselle on povatttu mahdollisia sateita ja ukkosestakin varoiteltiin jos sellaista sattuu kohdalle tulemaan. Aika epämääräisiä ovat sääennusteet, tyyliin: saattaapi sataa tai sitten ei...

Siispä vanha konsti on tässäkin tapuksessa parempi kuin pussillinen uusia: Katson ikkunasta aamulla mikä on päivän sää.

7 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ja hempeä kortti.
  Meilläkin paistoi aurinko koko päivän.

  VastaaPoista
 2. Ja ukkoseenhan sitä herättiin :) Hieno kortti, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Tässä onkin jännän utuinen tunnelma <3

  VastaaPoista
 4. ihastuttavan kaunis kortti!! Todella upeasti tehty kohokuva!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!