Lukijat

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Auto täynnä ystäviä ja sydämellistä kurkkua (ei autossa!)

Passion for  ProMarkers Week 353   Blue & Yellow - Sinistä & keltaista
Happy Birthday Sweet 60!
Käytin taustana pahvia joka on ollut jonkin tarra-arkin taustana. Siinä oli tuo palloaukkokin sopivasti valmiina! Sen taakse laitoin keltaista paperia jossa himmeä ruusukuva ja lisäsin tärkeän numeron.
Kehystin kuvan ja lävistin samasta sinisestä kartongista ruusuboordit pahvinpalasen taakse.

Ystävänelikko autossaan väritetty ProMarkereilla. Sen taustan 'uitin' blenderissä ennenkuin väritin ja sitten kun pinta oli vielä märkä, rapsuttelin pintaa pois sieltä täältä ja sipaisin päällimmäiseksi vaalean keltaisella Mementolla.

ProMarkers: Ivory, Blush, Pastel Pink, Ice Grey2, Blue Pearl, Pastel Blue, Cornflower, Vanilla, Yellow, Gold.
***
Tänään olemme kotoilleet eli minä luin kirjaa, täytin ristikoita, kortteilin ja vähän pyykkäilin, tai siis tietenkin koneet hoitelivat sen osion lähes kokonaan.
 
Vielä ei sentään kone viikkaa vaatteita, eikä vie kaappeihin :)
 
Kävin hakemassa uudet kukat keittiön maljakkoon. Valitsin tuulen ja sateen lähes maata vasten taittamista Lollipop liljoista kimpun verran ja vielä jäi mahdottomasti kruununmallisia valkeita punareunaisia kukkia! Kestävät maljakossakin paljon kauemmin kuin esimerkiksi pionit.
 
Niitäkin olen maljakoihin tuonut välillä ja valitsen aina taittuvaisimmat. Kukat ovat valtavan suuria ja sadepisarat saavat ne entistäkin painavammiksi, joten varret taipuvat sateiden jälkeen vaikka olen laittanut tukia kuinka. 

Kurkkuja kasvaa hiukka hitaammin kun on ollut vilpoisampaa. Kasvihuoneessa ei ole lämmitystä ja kun aurinko on pilvien takana, ei lämpö pääse nousemaan, vaikka ovet ja ikkunat kiinni. Siitä viileydestäkö lie johtuu, että muutamat avomaankurkut käpristyvät ja niiden viipaleet näyttävät ihan sydämiltä?
Makuun ei käppyräisyys vaikuta, ovat makeita ja kiinteitä ja totta kai omasta maasta kun ottaa, maailman parhaita :)

Toivottavasti aurinko suvaitsee ilmaantua huomenna. Ei tarvitse koko päivää räköttää, kunhan edes näyttäytyy, onhan sentään kesä!

5 kommenttia:

 1. A great card. Love the yellow VW. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. Such a cool and fun card, perfect for the occasion and brilliantly coloured! Thanks for entering at Passion for Promarkers this week and good luck! :) Donna ♥ x

  VastaaPoista
 3. What a fun card Mervi. I love the super cute image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. Such a fun image! I love your borders and your colouring is fab. Thanks for joining us at PFP this week.
  Natx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!