Lukijat

maanantai 25. heinäkuuta 2016

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Kesäisenä aiheenamme oli PERHONEN. Mikäs sen kesäisempää voisi ollakaan! Merisiniltä tuli hyvissä ajoin aivan ihanan herttainen kortti täynnä perhosia, toinen toistaan kauniimpia.
Merisinin ATC Perhonen
Jokainen perhonen erilainen, kaikki kohokuvioitu ja/tai tuplaperhosia! ...ja mansikat, kesään kuuluvat nekin..., niin kukkina kuin marjoinakin.

Kiitos kortista ja mukana tulleista!

Minunkin kortissani perhoset liihottelevat mutta mukana on myös keijuja! Kuva löytyi kalenterista. Lisäsin vain perhosia.
Perhoset kuin satua - oma atc kortti
***
Hautovan kuumaa ja suorastaan liikaa minulle! 

Olenkin viisaasti pysytellyt sisällä lähes koko päivän. Elokuu kolkuttelee jo ovella, eli viimeinen heinäkuun viikko alullaan, joten kovin kauaa ei tällä(kään) kertaa varmaan hellettä riitä...

Käväisimme kaupassa täydentämässä ruokavarastoja aamupäivällä ja keskipäivällä armaani lähti takaisin seilailemaan. 

Minä huiskaisin matot ulos keittiöstä ja eteisestä. Petivaatteet sisään tuultumasta ja lattioiden kimppuun. On helpompi siivota kun talo on tyhjä, silloin ei häiritse ketään - ja voi pitää taukoja jos/kun alkaa laiskottaa :)

Kasvihuoneessa on  pidetty jo pari päivää avoimia ovia ja läpituuletusta mutta silti siellä on kuin saunassa. Kurkut viruvat pituutta ja pullistuvat j tomaatit ja paprikat ja chilitkin alkavat olla syöntikunnossa.

Pitkät kasvihuonekurkut ovat jo aikaa sitten ylittäneet EU-standardit ja kasvavat lähes puolimetrisiksi, vaikka kuinka yritämme niitä ottaa syötäviksi hyvissä ajoin.

Kävin kiskomassa pahimmat rikkaruohot leikkurin jäljiltä eli uusien puiden juurilta ja tulevien sähkötolppien kohdalta, jossa pätkä kaapelia vain merkkinä. Kovin lähelle ei voi ajella turvallisesti!
Sisällä mukavan viileää kun malttaa olla tekemättä mitään. Ikkunat ovat auki läpi yön. Maaseudun etuuksia sekin. Ei liikenteen melu häiritse ja lintujen liverrykseen tottuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!