Lukijat

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Yllätyslahja ja synttäreistäkin

Passion for ProMarkers Week 348   Furry Friends - Karvaiset ystävämme
Congrats
Tekstuuripintaiselle hiukan kellertävälle paperille tein yksinkertaisen onnittelukortin. Bugaboon yllärilahjapaketista kurkkaa pikkuruinen nallukka.

Tein raamituksen valkealle paperille tussilla, samalla, jota käytin lahjanauhan värittämiseenkin. Kuvassa se näyttää kahdelta eri väriltä johtuen erilaisista papereista. Nallekin sai 'poskipunan' samalla tussilla ja valmis tekstileike, joka imi kaikkein vähiten väriä!
 
ProMarkers:Ivory, Blush, Sienna, Pastel Pink, Baby Pink
***
Pari päivää hurahti huomaamatta, osin juhliessa osin niihin valmistautuessa. Kun toiseksi nuorin lapsenlapsi täyttää mahtavat 10 vuotta, on siinä toki aihetta juhlaan.

Aivan liian harvoin tulee heillä käytyä ja siksi ovatkin lapsoset joka kerta yllättävän paljon kasvaneet ja 'aikuistuneet', eivät niin ujoja kuin viime kerralla, josta on luvattoman pitkä aika... :(
 
Vaan nyt tavattiin ja halattiin ja toki muitakin oli paikalla, kaikki tuttuja kuka enemmän kuka vähemmän. Herkkuja nautittiin tällä kertaa vegaanisti ja gluteenittomasti, mitä ei olisi tarjonnasta päällepäin kyllä kukaan arvannut!
 
Kuppikakkuja kermanvaahdolla koristeltuina, lusikkaleipiä, salaatteja tottakai ja suklaaseen kasettuja marjoja ja hedelmapaloja, siemeniä ja savulohta ja... siis hurjasti herkkuja jotka menivät pikapikaa parempiin suihin. Kaikkea maistoin ja toisia paljonkin. Hyvää!
 
Tänään arki ja arjen askareet. Tiskikone jyristi astioita ja pyykkikone vaatteita puhtaiksi. Kampaajallakin kaunistumassa, hölmöä kyllä vasta juhlan jälkeen mutta kai parempi myöhään kuin ei silloinkaan :)
 
Kirjastossa ja ruokakaupassakin ja armaani peräkärryn kanssa vielä rautakaupassakin lisää sementtisäkkejä hakemassa ...
 
Yhä vaan on vilpoisaa ja pilvistäkin ja tuulee kovasti puuskissa ja aivan karsea ilma jos sattuu olemaan lomalainen. Työilmaksi kyllä loistava ja tanssi-ilmaksi myös: Ei tule hiki!

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.
  Synttärijuhlat ovat kivoja.

  VastaaPoista
 2. Super cute card Mervi. I love the adorable image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week for Shelly's 'furry friends' challenge. Good luck and hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. Oh this is so cute, what a great wee card, Thanks for joining in with us on Passion for Promarkers this week, Hazelxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!