Lukijat

torstai 23. kesäkuuta 2016

Tyttö puutarhassa ja minä myös

Allsorts Week 368   How does Your Garden Grow?- Kuinka puutarhasi kukoistaa?
DP2 #264 Anything goes with Mo Manning Image - Kaikki käy kunhan Mon kuva
There's plenty of work in the Garden...with Mo Manning Image and Butterflies
 
Värittelin kuvan ProMarkereilla, taivaan ja nurmen alaosan Mementolla. Perhoset valmiskuvia. Leikkasin lahjapaperista hiukan erilaisen raamin kuvalle, kun en löytänyt papereista sopivan väristä.

Kuinka se on mahdollista, en tiedä, sillä papereita on pilvin pimein ja lisää tekee aina vaan mieli hankkia :)
***
Puutarha-haaste on kovasti ajankohtainen meilläkin. Sota rikkaruohoja vastaan on julistettu jo ennenkuin ensimmäistäkään ruohonkortta oli näkyvissä ja nyt voin jo sanoa, että olen hävinnyt jokaisen erän ja näyttää siltä, että sodankin...:(

Tänään leikkasin loput nurmikot ja sinne minne ei koneella mahtunut, olen nyhtänyt käsin ja sitä tuntuu aina vaan riittävän! Huomenna aion ottaa kääpiöomenapuista, niistä entisistä, pois jänisverkot ja käydä niiden rungon ympärille kasvaneen rikkaruohopusikon kimppuun. Ei siis työ lopu tekemällä, ei....

Armaani on lauttasaunan kimpussa. Siihen tarvitaan vakaajaksi siiveke eli tekoköli. Huomenna on Juhannus ja silloin, jos kaikki sujuu hyvin, armaani purjehtii ilta-aurinkoon! Lauantaiksi, eli Juhannuspäiväksi, on jo innokas lauttalastillinen sukulaisia tulossa kokeilemaan seilailun hurmaa ja muuta mukavaa oheishommelia.
 
Siispä ei kiirettä mutta joutua pittää!
 
Pari pisaraa satoikin ja jouduin juoksemaan pyykit sisälle vähän nihkeinä. Nyt ne levittävät hyvää ulkoilman tuoksua kuivuessaan sisällä.

Jos ei huomenna koneelle ehdi niin nyt on aika sanoa kaikille HYVÄÄ JUHANNUSTA!

2 kommenttia:

  1. A lovely floral inspired creation and perfect for our theme this week, thanks so much for joining us at Allsorts challenge.

    B x

    VastaaPoista
  2. Great card for my theme at allsorts Tracy X

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!