Lukijat

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Ruusulady ja hikistä sunnuntaita

Passion for  ProMarkers Week 351   Inspired by a Song - Inspiroidu laulusta
Rose Lady
Ain't She Sweet -The Beatles
Image from Adulst Drawing Pictures Pages
Oikeastaan tein tämän kortin ihan toiseen haasteeseen mutta myöhästyin ja sitten kun harmitus meni ohi, huomasin tämän sopivan tähän haasteen! Ei siis hukkaan mennyt aherrus :)

Korttia oli kyllä hauska tehdä.

Alimmaisen paperin lehtiöstä löytyi vielä toinenkin versio vinoviivoitusta, siitä tein raamit kuvalle joka on Aikuisten piirroskuva sivustolta. Palaset silkkinauhaa nurkkiin ja rusetti. Leveä pitsinpalanen vielä komeuden alle.

Väritin ProMarkereilla ja pidin kortin väriskaalan kapeana.

ProMarkers: Ivory, Blush, Blossom, Pastel Pink, Baby Pink, Ice Gray2
***
Kuumaa ja aurinkoista. Tietää hikistä hommaamista ulkosalla. Pidän kovasti ulkotöistä ja varsinkin sellaisista joissa saa käyttää voimiaan mutta paarmat, polttiaiset, itikat ja helle yhdessä saavat kyllä nautinnon hiukan himmenemään.

Jo aamusta rynnistin rikkaruohojen kimppuun, olihan silloin vain 21.5 astetta, eli lähes siedettävä työsää. Tuntia kauemmin en viihtynyt ötököitten pureskeltavana mutta sain sentään aika lailla puhdasta jälkeä. Sitten sisälle, pikasuihkuun ja  kuljeskelua naturellina aamiaista valmistaen ennenkuin sen verran jäähtyneenä, ettei ihan pisaroinut ihon pinta, laitoin kotimekkosen ylle.

Armaani oli seilaamassa yön yli joten 'jouduin' laittamaan itse aamiaisen. Kovin kummoista en alkanut valmistamaan vaan avasin näkkäripaketin ja otin pari juustosiivua maitolasillisen seuraksi.

Sitten taas hommiin ja hikoilemaan.

Koko kaunis sunnuntaipäivä kului rattoisasti huiskien paarmoja kimpusta ja rikkaruohoja kiskoen. Keräsinpä kasvihuoneesta kurkunkin päiväruokaa koristamaan. 

Nyt oli pakko istahtaa ties kuinka monennen suihkun jälkeen koneelle pitempi tauko mielessä. Oli kiva huomata, että korttini on valittu QKR haasteessa 5 parhaan joukkoon!

2 kommenttia:

 1. Mikäs tuo sivu on, mistä näin upeita kuvia löytyy?
  Ihana kortti.

  VastaaPoista
 2. What a gorgeous image. Your colouring is beautiful. This looks lovely. Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week.
  Hugs,
  Andie xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!