Lukijat

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Romanttisesti hääpäiväkortti ja sunnuntain viettoa

KK Vintage-haaste #69   Rähjäromantiikkaa   - Shabby Chic Romance
Congrats
Ei tasavuosia mutta kuitenkin aikaa on kulunut häistä ja haluttiin niitä muistella ja muistaa kortilla. Sopiva haastekin löytyi kuin tilauksesta :)

Monenlaisia paperinpalasia hääparin taustalla. Laitoinpa läpinäkyvän kruununkin koristeeksi oikeaan alanurkkaan, onhan suuresta juhlasta kysymys. Ruusu symboloikoon nykyaikaa, kuvan kimpussa saattaa olla vaikka liljoja.

Revin hääparikuvan reunat ja hankasin niitä vaaleanruskealla Mementolla saadakseni vanhahtavan vaikutuksen. Onnea teksti kimallutettu mustalla. Mustaa myös kuvan alla olevan puutarha maisemakuvan reunoissa.
***
Suloinen sunnuntai on kaukana kun sataa, tuulee ja on vilpoisaa! Olin niin odottanut aurinkoista ja lämmintä, että suorastaan petyin mokomaan säähän :(

Suurimman osan päivää viettelinkin sisätiloissa puuhastellen ja kortteillen. Sen verran nokkaani ulos pistin, että pitelin maahan laitettavaa kangasta toisesta reunasta kun armaani leikkasi sopivan kokoisia palasia hiekan alle laitettavaksi.

...ja keräilin työkaluja sun muuta ajelehtivaa kamaa viedäkseni niitä kuivumaan uunin päälle/aittaan/roskiin riippuen siitä mitä ne olivat...

Tein salaatin minulle uudesta Cosmopolitan nimisestä salaatinkerästä joka muistutti malliltaan kovasti kiinankaalia. Oli säikeistä ja kovahkoa. Ei oikein minun makuistani mutta kun jäävuorisalaattia ei kaupassa ollut, päätin kokeilla.

Olin aikonut lisätä sipulin naattejakin mutta sitten jätin kuitenkin pois, olisivat olleet liian hallitsevan makuisia kurkun ja tomaattien lisänä.

Monen monta puutarhaohjelmaa on tänään ollut telkarissa ja niitä olen katsellut milloin yksikseni milloin yhdessä armaani kera. Häntä ei sisälle saa kuin kahvin ja ruuan avulla joten satuttelin ohjelmien ajaksi jotain tarjottavaa aina kun mahdollista.

Mukavan leppoisa sunnuntai minulle, aika raskas hiekan kippaamisineen armaalleni. Nyt sentään molemmat jo koneilla ja kotosalle asettuneina.

2 kommenttia:

  1. Upea ja tyylikäs kortti. Minäkin kerran tein salaatin pohjan Cosmopolitanista, eikä ole toista kertaa tullut ostettua. Kiva kuitenkin välillä kokeilla jotain uusia makuja. Mukavaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti.
    Meillä sataa nyt kaatamalla. Myrskyä eitullut viimeviikolla, joten nyt sää kostaa. Sataa ja tuulee. Toppatakki on päälläni kun käyn tupakilla ulkona :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!