Lukijat

torstai 2. kesäkuuta 2016

Pinkkejä ilmapalloja ja lapiohommeleita ja kesä

Allsorts Week 365   In the Pink - Pinkkiä
Happy Birthday with Pink Balloons
Minusta pinkki tarkoittaa kirkasta vaaleanpunaista, jota yritin laittaa korttiin.Vaan taitaa enimmäkseen olla vaalean punaista kuitenkin. Toivottavasti se sopii haasteeseen.

Ilmapalloissa on ProMarkereiden  pinkkejä värejä glossyllä terästettynä, että oikein kiiltelevät. Digileimakuva on voittona saatu. Tyttöselläkin pinkkiä vaatteissaan ja jopa poskissaankin!

Taustapaperin kokosin paperinpalasista ja ainoa koriste on valmis kuva ruusukimpusta.
***
Eilinen meni hurahtaen ohi kun leikkasin nurmikkoa. En sentään koko päivää mutta se oli päivän raskain tehävä. Heinä kasvaa ihan silmissä ja oli ehtinyt luvattoman pitkäksi, eli raskasta puuhaa varsinkin käsivarsille.
Auringonpaiste ei helpottanut hommaa ollenkaan, kun piti siltä suojautua pukemalla hihallista paitaa ja laitoin toki aurinkorasvaakin lotraten. Silti tuntui, että iho palaa ja pää kiehuu...

Iltapäivästä kevyempiä hommeleita ja sitten niin  rattoisasti kahvitellen vieraiden kera, etten ehtinyt kuin pikaisesti suihkuun ennenkuin jo oli lähtö Särkisalmen Kisapirtin kesän avajaisiin. Finlanders soitti ja yli 350 tanssijaa hikoili innolla. Mahtava meininki koko ajan :)

Vasta puolenyön jälken kotiin vaikka en ollut ihan loppuunkaan asti. 

Tänään sitten lapiohommelit jatkuivat, eli kaivelin lapionsyvyydeltä rikkaruoja pois alueelta jolle tulee kivilaattoja kahvittelupaikan alle.

Sain kuin sainkin kaivelut kokonaan tehtyä ja armaani pääsi latomaan upouusia kiviä kuin suurta palapeliä. Se homma on vielä tekeillä joten kuvia tulee myöhemmin. Koko muun ajan armaani onkin huhkinut seinänvierustojen kiveyksen teossa.

Yhden eksyneen pyöräilijän kohtasin kun hain postia. Haukkavuori oli hukassa ja ohjasin hänet juttelemaan armaani kanssa, joka on haka kartoissa ja tuntee seudun.

Kesä taitaa olla nyt sitten virallisesti alkanu kun kuukausi vaihtui ja kesäasukkaat, jotka tosin käyvät vain pikaisesti, ovat ilmestyneet mökkiinsä!

1 kommentti:

  1. A lovely creation and perfect for our 'Pink' theme, many thanks for joining us at Allsorts.

    B x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!