Lukijat

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Onnea ruusujen kera ja kotoilua

P*skarteluhaaste #322  Värihaaste: Punainen, oranssi, beessi
Congrats
Ruusuja kasvaa varmaan kivikoissakin, ainakin tässä kortissa siltä näyttää :) En voinut vstustaa hauskaa paperia.
 
Punaiset ruusut ja oranssit lehdet, beessiä taustaosa ja kiekurat. Stanssasin ne ja painelin beessillä Mementolla ja reunojakin hinkkasin vähän samalla värillä.
***
Kotoilupäivä eli kotihommeleita tiskistä pyykkiin ja siivouksesta tuuletukseen. Kummasti sitä roskaa ja pölyä ja muuta mystistä likaa ilmaantuu vaikka kaksi aikuista tassuttelee sukkasillaan kotosalla!
 
Tilauskortin sain valmiiksi ja toisiin on jo aiheet valmiina ja kasausta vailla, eli tosi hyvällä mallilla. Koetin lukea kirjaa jota oli kehuttu mutta ei ainakaan minulle valjennut mitä hyvää siinä oli. Tylsä mikä tylsä. Jätin kesken.
 
Ensi viikolla on mentäävä uusiakirjoja hakemaan, kaikki luettu  jotka viimeksi löysin, paitsi siis tuo tylsyyden hiuppu, jonka laitoin hyllyyn saman tien.

On sentään tyhjiä ristikkoja ettei ihan toimettomana tarvitse olla :)

Telkustakaan kun ei tule muuta kuin jalkapalloa, enkä kuulu sen(kään) faneihin. Minulle on ihan sama kuka voittaa ja kuka häviää.

Puutarhassa harson alla sipulit innolla kasvavat ja työntävät varsia kaksikerroin! Armaani nikkaroi pukkijalat joiden varaan nostimme harsoa kovassa tuulessa. Miten tuulla voikin joka ikinen päivä näin kovasti? Luulisi loppuvan kesken senkin joskus!

Kasvihuoneessa pitkät kurkut alkavat olla jo pitkiä ja jahka hiukan pullistuvat aiomme maistella mitä on saatu aikaiseksi!

Armaani vaihtoi facebookin suosiollisella avustuksella liiat tomaatintaimet paprikan taimiin, joten niitäkin chilien lisäksi tulossa. Tomaateissa useita terttuja ja pikkuisia vihreitä palleroita. Niiden kypsymistä saamme vielä odotella jonkin aikaa.

Aika epätasaisesti siemenet itävät harson alla. Toisin paikoin selviä alkuja jopa taimia, toisin paikoin tyhjää vain! Merkillistä.

Toivon mukaan se mitä kasvaa tulee valmiiksi pitkällä aikavälillä, että ehdimme syödä sitä mukaan kun kypsyvät.

3 kommenttia:

  1. Niin kauniit ruusut:) Ja täydellisesti sointuvat sävyt tässä kortissa! Oikein onnistunut yksilö!

    Mikä mahtoi olla se tylsyyden huippu, kirja?

    VastaaPoista
  2. Kaisa Haatanen: Meikkipussin pohjalta...
    vaan jos nauraa haluat ja muutenkin viihtyä kirjan seurassa ota Laura Paloheimo: Puppiduu. sopii hyvin blondin ajatusmaailmaan ikään katsomatta, tai aitouteen :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!