Lukijat

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Morsiamelle, roskia ja aurinkoista säätä

QRK Stampede Challenge #194   Here comes the Bride - Tässä tulee morsian
A Day for Daisies #149   Use Floral Paper - Käytä kukikasta paperia
Congrats Sweet Bride! (A Day for Daisies digi)
+ Embossed Veil
Keikautin mallikuvan kyljelleen ja käytin A Day for Daisies neitokaista morsiamena. Lisäsin kohokuvioidun hunnun. Leikkasin kukkakoristeen yläpuolelta hiukan jättäen valkoista ja vedin siihen viivoja saksien kärjellä, että se näyttäisi hunnun kiinnityskohdalta tai pitsiltä tai jotain.

Soikio hopeanhohtoinen. Neitokainen väritetty ProMarkereilla, muuten pidin kortin mustavalkeana. Taustapaperissa kukkia kuten haasteessa pyydetään.
***
Tänään on saatu pitkästä aikaa kesäkeli auringon kera! Heti on paljon iloisempi ja energisempi olo! Kyllä me ihmislapsoset ollaan kovin riippuvaisia lämmöstä ja valosta.

Odottelimme aamupäivän ilmoitusta Matkahuollosta. Sieltä on tulossa kukkien sipuleita ja juurakoita ja ties mitä alkuja. Sitten katsottiin netistäkin ja ihmetellään aina vaan miksi ihmeessä pakettia kierrätetään ensin poispäin ja sitten takaisinpäin ja miksi matka kestää päiväkausia, merkillistä.
 
Huomiseksi oli eilen luvattu sadetta ja myrskyä mutta tänään lievennetty tuuliseksi ja mahdollisesti sateiseksi. Saa nähdä mitä sitten huomenna saadaan. Vaan olisi ollut mukavampi istuttaa kukkia ilman sadetta. Ja kehveli niitä on laatikossakaan vielä odotuttaa kun jo matkalla ovat päiväkausia!

Vaan huomennahan sitten nähdään niin kelit kuin sekin, tuleeko paketti edes vielä!

Olen ahkeroinut siivoamalla kaapeista talvisempia vaatteita pois ja pesin poolopaitoja sun muuta mitä eiliseen koneelliseen ei mahtunut tänään pois pantavaksi puhtaina. Nyt saivat kuivua ulkona kesätuulessa raikkaiksi!

Poltin lisää roskia, tällä kertaa kortteilussa syntyvää. Sillä aikaa kun ne paloivat, lakaisin patiota kesäkeitaalla ja mätin uima-altaasta pois roskia. Jos kova sade tulee, lehdet ja risut tukkivat helposti sihdin ja vesi jää lillumaan pohjalle. Nyt toiveissa on lisäpuhdistus luonnonvoimin. Edellinen kova rankkasade teki jo enimmät puhdistukset!

Armaani sai tänään valmiiksi etuportaiden eteen liuskekivialueen. Kuljemme varoen siitä, että ne jähmettyvät sementtiin oikeaan asentoon. Varmuuden vuoksi minä käytän terassinovea ja kierrän talon ulos mennessä.

Kävin mahdottoman tehtävänkin tekemässä: Nokkoset ja voikukat ja juolavehnä ovat lähes kokonaan tukahduttaneet lintujen ruokintapaikan takana olevan liljapenkin, eikä ruokintapikkakaan ole kovin hyvin näkyvissä samasta syystä. Ruohonleikkurilla ei mokomaan viidakkoon ole asiaa, joten nyhdin raakaa voimaa käyttäen pois niin paljon kuin sain, eli kolme kottikärryllistä!

Huomisaamuna, jos ei sada ja nurmi ehtii kuivahtaa yön kosteudesta, on tarkoitus, että ajelen nurmet taas mataliksi, ne kun kasvavat aina vaan ihan kamalasti! Samalla ajelen myös nyt nyhdetyn alueen.
 
Sain nokkosista polttelevia näppylöitä ja risutkin raapivat, joten olen ihan työtä tehneen näköinen :)

8 kommenttia:

 1. Voi jestas miten upea, taidokas väritys; morsiamen kasvot oikein hehkuvat!!
  Kiitos kun tulit mukaan myös QKR Stampeden viikkohaasteeseen!!

  VastaaPoista
 2. A very pretty card and QKR challenge this week.

  VastaaPoista
 3. Ooops, that was suppose to say "Thank you, for joining the QKR challenge this week".

  VastaaPoista
 4. Beautiful wedding card! Thanks for joining us this week at QKR Stampede. Karal DT

  VastaaPoista
 5. A super sweet image and lovely design paper choices! Thank you for playing along with us at Sketch Saturday this week with this lovely card. Hugs, Lesley

  VastaaPoista
 6. Oh how very pretty - your colouring is great! Thanks so much for joining us this week at Sketch Saturday. We can't wait to see what you create for our next challenge.
  Jen Leeflang
  SKETCH SATURDAY DT

  VastaaPoista
 7. I'm back with my ADFD hat on - I still think your card is so pretty! Thanks for adding floral paper and entering our challenge at A Day for Daisies. We 'd love you to join us again soon!
  Jen Leeflang
  ADFD DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!