Lukijat

perjantai 24. kesäkuuta 2016

Martini keijutyttönen ja Juhannusaatto

Butterfly Challenge #56   O is for Oval and/or Olive - Ovaali ja/tai oliivi + perhosia
Olive Fairy Girl says: Congrats to You!
Oval Heart embossed
Girl from Adults Drawing Pages, ProMarker colors
En ole ihan varma mutta luulisin oliivia käytettävän martinissa? Olipa niin tai ei, keijutyttönen pitelee oliivia ja on jotenkin saanut itsensä lasiin siipineen kaikkineen.... Mystistä.
 
Alimmaisen paperin reunoja hankasin ensin valkealla maalilla, sitten Mementon tummanvihreällä. Tummanvihreä on myös soikio juoman alla. Sitä kohokuvioin sydämillä. Kukikas vihreä taustapaperina. Koristeina kimaltava vihertävä perhonen ja toinenkin kimaltaa kukkakulmassa.

Hauska kuva on aikuisten värityssivustolta ja väritetty ProMarkereilla. Soikion kohokuviointia hankasin hiekkapaperilla, että sydämet näkyisivät paremmin, eikä kartonki olisi ihan niin tumma.

Siivissa kimallusta, kuten perhosissa.
***
Kaunista lämmintä aurinkoista, siis tosi hieno sää ja vielä hienompi, kun ottaa huomioon ajankohdan. Eihän Juhannuksena koskaan ole tälläistä, eihän?

Lauttasauna on uikentelemassa ja varusteltu ja siivottu ja täytetty polttoaineella jos toisellakin ja ruokatavaroilla ja ... Armaani on innoissaan tulevasta seilailukaudesta, kuten arvata saattaa.

Koko päivä on jotenkin liittynyt siihen, joten kovin paljoa muuta ei ole ehtinyt tehdä. 

Otin jänisverkot pois omenapuiden ympäriltä ja kiskoin vuoren verran rikkaruohoja niiden jäljiltä. Samalla vähän muualtakin ja poimin kiviä ja muovinpalasia ja puiden ja pensaiden oksien ja juurien palasia maan möyhennyksen jäljiltä. Sitäkin hommaa riittää vielä pitkäksi aikaa.

Ehdin sentään yhden kortin tehdä!

Kohta suihkuun ja juhannuskokolle lähipellolle. Sinne suuntaa matkansa koko kylän väki ja moni mökkiläinenkin. Tarjolla kokon lisäksi puhvetti, lasten vaijeriliukua, saappaanheittoa, tikanheittoa ja ties mitä aitokesäistä hommelia.

Pääasia on tietenkin tavata mukavia tuttuja!

5 kommenttia:

 1. Fabulous card Loreal! I love the martini girl, absolutely gorgeous! :-)

  you might want to check out the Simon Says Stamp Wednesday Challenge ;-)

  luv
  Lols x x x

  VastaaPoista
 2. miten mahtava ja upea kortti! Todella hieno! on niin kuuma täällä tänään, että tekisi mieli itse olla tollaisessa lasissa...=) Oikein rattoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. How gorgeous is this. I just love the fairy and what else could you put her with but butterflies. Thank you for fluttering by my challenge where your card will be entered twice. Hugs Mrs A.

  VastaaPoista
 4. Hi,
  what a lovely design card, and that fairy in the glass is fab.
  Sweet butterflies also.
  Thank you for joining the Butterfly Challenge with this.
  Lots of crafty love. Jenny L.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut jälleen QKR Top-listalle pääsystä!
  Tulehan mukaan uuteen haasteeseenkin, sillä ihan sinun alaa: pienet palaset, osaat suorastaan taikoa paperista ihmeellisiä ja ihania kokonaisuuksia. Kuten tämäkin korttu osoittaa!
  Mukavaa Juhannuksen päätöspäivää toivottavasti yhtä aurinkoisissa ja lämpimissä säissä kuin meillä täällä. Aattona saikin hytistä, jopa Naantalista oli aurinko "hukassa"

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!