Lukijat

torstai 9. kesäkuuta 2016

Malja ylioppilaalle, Jalkosalmi ja kukkapettymystä

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #110   My Bingo Road: Emboss - Die Cut - Ribbon Bingorivini: Kohokuviointi - leike - nauha
Roses and Text Silver Embossed - Glas Die Cut - Silver Ribbon
Hopeaa tummana ja vaaleana alimmaisissa papereissa. tummanharmaata hopeanauhan alla. Stanssattu sampanjalasi 'väritetty' leimavärillä ja vaahtomuovipalasella.

Kohokuvioin ruusut askatelulehden kylkiäisellä ja sitten puuteroin ne hopeajauheella ja kuumensin puhaltimella kirkkaiksi. Leikkasin ääriviivoja myöten ja liimasin ala- ja yläreunaan.

Ylioppilaslakki tekstin nurkalla nettikuva.
***
Aamulla satoi ja oli vilpoista. Armaani huhki heti ulkona kun sai aamiaisen tehtyä (munakokkelia ja kauraleipää) ja syötyä, saadakseen valmiiksi kukkapenkit tuleville juurakoille ja sipuleille. Minä painelin suihkuun.

Matkasimme sekavassa säässä, satoi, paistoi, satoi, Lemille Jalkosalmen lavalle. Kun saavuimme ei vielä kovin montaa innokasta ollut tullut ja aikaakin oli, joten vilusta väristen kahville suoraan.

Onneksi ikkunoihin oli jätetty suojamuovit, joten vain isosta ovesta pääsi tuuli sisään. Kylmä oli silti ja minäkin joka en ikinä palele, jätin suosiolla villatakin ylleni kahvittelun ajaksi.

Sähköt olivat olleet poikki vähän ennen alkua ja kahvit oli keitetty juuri sopivasti meille ensimmäisille.

Orkesterille esitettiin suorastaan vaatimus, että jotain ripakkaa ja pian. Jenkkaa ja humppaa ja myöhemmin kylläkin polkkaakin saatiin ja muitakin tansseja sellaista vauhtia, että pian lämpenimme. Vain kaikkein viluisimmilla pysyivät takit, villapaidat, fliisit päällä koko tanssien ajan.

Jussi Seppäsen orkesteri hoiti homman ammattitaidolla ja hurtilla huumorilla.

Kahvitella ehdin uudelleen polkan aikana ja vessaan ehdin arvonnan alkaessa. Muuten menossa koko ajan mikä oli tosi hyvä, sillä tuuli piti huolen siitä, että joka kierroksella pääsi jäähylle... oven kohdalla...

Kotosalla taimilaatikoiden sisältöä katseltiin suorastaan kauhulla: Useat taimet kuolleita ja juurakoiden lehdet ihan keltaisia!!! Pakko on kyllä antaa tiukkasanaista palautetta kuvien kera.  Vain jalopähkinä jokin oli kukoistava ja elinvoimainen ja saikin heti kunniapaikan josta se näkyy terassille, pihalle ja jopa talon sivuitse etupihaltakin tullessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!