Lukijat

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Malja valmistuneelle ja rankasti rikkaruohoja

Chocolate,Coffee and Cards Challenge #111   Use a Die Cut - Käytä leikettä   
Inkspirational #110   Text - Tekstiä
Congrats
Hauska pikari-stanssi taas käytössä. Entiseen tapaan mustalla hinkkasin kun ensin oli laittanut aavistuksen verran keltaista markkeeraamaan sampanjaa/kuohuviiniä.

Stanssattu on myös kakkupaperi ja siihen lisäsin hiukan kimallustakin juhlan kunniaksi. Juoman alla vielä palanen tekstipaperia, voisi olla vaikkapa maljapuhe!

Onnea-teksti mustalla kimallutettu. Taustapaperi palasista koottu.
***
Harmaa, pilvinen ja kostea oli sää aamulla herätessä kuten jo niin monena aamuna. Ohrapuurolla aloitettiin ja siitä voimistuneina ulos rikkaruohojen kimppuun. Ensin tosin piti käydä sulkemassa tuulen aukaisema kasvihuoneen ovi! Laitoin vielä varmistukseksi painavan ikkunaruudun, joka oli ollut taimilaatikon päällä.

Kiskoin rikkaruohoja pensaiden ja puiden alta, jonne ei ruohonleikkurilla pääse. Varsinkin nokkonen lähti helposti pitkinä juurinauhoina sateiden pehmittämästä maasta. Monen monta sylystä vein uuteen paikkaan johon kompostikasa kasvaa hurjaa vauhtia. Kottikärryt ovat muissa hommissa, joten käsipelillä kannoin. Sainpahan suoristettua selkää aina välillä!

Armaani teki mestariajon kääntämällä pihassa koko talven seisoneen lauttasaunan kapoiseen kohtaan pihalle lisävarusteluja varten. Minä toimin silminä ja ohjeiden antajana kiperimmissä kulmissa. Eteen ja taakse ja taas sama uudelleen kunnes oikeassa asennossa! Ikinä en olisi pystynyt samaan vaikka mikä olisi, huh!

Armaani ajeli lautan ja multapinojen sun muiden alla olleen villiintyneen alueen ruohonleikkurilla ja sitten möyhensi maan jollain ihme vekottimella traktorin kera.

Kannoimme rallit ja muut irtaimet katokseen pois tieltä ja keräilin sankollisen kivilaattojen sirpaleita tulevaa käyttöä ajatellen. Kaikki laatat kun on paloiteltava tai ainakin hiukan nurkista nirhaistava, että ovat oikean mallisia.

Muutama katselijakin kävi pihaamme kurkkaamassa ja samalla lauttaakin. Tomaatintaimien hakija oli hyvillään isoista taimista ja ihmetteli kurkkujamme kasvihuoneessa.

Nyt jo suihkun kautta koneelle vaikka armaani ajelee yhä vain traktorilla ja ihmeiden ihme - aurinko - paistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!