Lukijat

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Lohikäärmeteetä iltasella sadesäässä

Passion for ProMarkers Week 350   Food and Drink - Ruokaa ja juomaa (tai vain toista)
Good Night Tea for Dragons...
From Adults Drawing Pictures Pages
Jouluista tähtipaperia taustalla ja monta erilaista palasta silppulaatikosta. Tuossa valkoisessa on myös tähtikuviota, vaikka se ei kuvasta näykään.

Löysin tosi hauskoja kuvia aikuisten värityskuva sivustolta netistä. Tämä niiden joukossa. Ihan pakko oli tehdä kortti hellusista lohikäärmeistä nukkumassa hyvän iltateen juotuaan :)

Lisänä pari valmiskuvaa: sydän ja perhonen joiden värit sattuivat sopimaan korttiin. Värittelyt kuten tavallista ProMarkereilla.

ProMarkers: Ivory, Blush, Pastel Pink, Meadow Green, Grass, Yellow 
***
Sadetta, tuulta, sadetta, tuulta ja kovapuuskaista onkin! Ei sen kummempaa vahinkoa ole tehnyt kuin yhden roskapussin sisältöä levitteli. Lammikoita siellä täällä. Nyt näkee hyvin missä on kävelty uutukaisella nurmikolla :)

Pitäisi vaihtaa kukat maljakoihin mutta kun sataa ja on märkää, ei oikein innosta mennä niitylle. Saa jäädä huomiselle, ainahan on huominen, onneksi!  Samasta syystä en mennyt polttamaan roskiakaan kesäkeitaalle...
 
Apea sää :(

Voin sentään kortteilla ja lukea ja täyttää ristikoita ja illalla on vielä sokerina pohjalla Tangomarkkinoiden finalistien etsintää!

3 kommenttia:

 1. Fab card & layout - thanks for playing at Passion for Promarkers xx

  VastaaPoista
 2. A lovely card, love the snoozing dragon. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 3. A really unusual card. Love the baby dragon sleeping in the 'hammock' Great design and layout too. Thanks for joining in with our 'Food and Drink' challenge at PFP this week and good luck.
  Eileen x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!