Lukijat

torstai 16. kesäkuuta 2016

Kuusikymppiselle, ukkosta ja ruusuja

Allsorts Week367   Fancy Bows and Ribbons - Upeita rusetteja ja nauhoja 
Congrats!
Yksinkertainen ja nopea kortti 60 vuotta täyttävälle. Pohjapaperissa jo valmiina sopivasti pyörylä ja nauhakin, joten tarvitsi vain kimalluttaa puiset numerot mustalla, teksti samoin ja lisätä upea rusetti. Se on mainoksesta.
 
Luonnossa ei näytä ollenkaan hassummalta!
***
Aurinkoinen mutta kovatuulinen päivä. Kaikki mikä irti lähtee, lentelee ympäri pihaa, joten kiinni on pidettävä niin hameen helmasta kuin pahveistakin, joita armaani käytti maalatessaan suojana.
 
Helmat hulmuten hain postia ja toivoin, ettei juuri tuulenpuuskan kohdalla autoja sattuisi ajelemaan ohi :)
 
Rikkaruohojen kitkemistä, ikuisuusprojekti, varsinkin näin hyvin kasvattavina aikoina... ja leikkelin kuolleita oksia marjapensaista. Nyt kun niissä on lehdet ja marjojakin, näkee helpommin mitkä voi poistaa.
 
Kävin tarkistamassa myös paikat joissa viime vuonna esiintyi jättipalsamia, mutta nyt ei näkynyt, onneksi. Se on kyllä helppo kitkeä mutta kun aikaa on rajallisesti, kasvimaat ovat tietenkin etusijalla. 

Otin kuvia juhannusruusupensaista. Yksi on intoutunut kasvattamaan ekstrapitkän oksan joka kukkii osittain kuolleessa katajassa nojallaan. Näyttää kuin kataja kukkisi!
Otin kuvia iltapäivällä joten ehdin ennen kaatosadetta joka iski kuudelta! En ole vielä käynyt katsomassa sen tekemiä tuhoja... Ukkosti, jyrisi ja satoi ja tuuli noin tunnin. Ehdin keittää termoksellisen kahvia varmuuden vuoksi jos vaikka sähköt olisivat katkenneet. Niin ei onneksi sentään tällä kertaa käynyt. Irrotimme myös kaikista sähkölaitteista töpselit seinistä ja keskityimme ristikoiden ratkontaan myräkän ajaksi.

Nyt se on enää muisto vain, tosin kovasti märkä muisto, kun ulos katsoo.

2 kommenttia:

  1. Meillä myös tuuli pyöritteli kaiken mahhdollisen pitkin pihaa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!