Lukijat

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kultainen kitara, ponttooni ja ruohikkoakin

Moving along with The Times 22   Music - Musiikki
Congrats with gold embossed Guitar
Viime tingassa toivon mukaan ehdin laittaa tämän kortin esille. Tein sen lähes viikko sitten mutta unohdin esillepanon ... :( Aikuisten piirrossivustolta tämä kuva löytyi sopivasti haasteeseen jossa musiikkia pitäisi kortista löytyä.
Lisäsin kaksi valmista leikettä aiheeseen sopivia molemmat, tosin grammarit vanhaa mallia. Mustalla kantattu kuva sekä kortti ja tekstikin. Nuotteja alimmaisessa.
***
Viskasin ensin tuon alun ja kuvan haasteeseen kun vain 14 minuuttia oli jäljellä haasteaikaa. Nyt joutaa löpisemään pitempääkin jos siltä tuntuu :)

Upea aurinkoinen ja lämmin kesäpäivä! Aamusta aloin kortteilemaan kun oli suunniteltu, että kohtapuoliin lähdetään laittamaan kukkia hautausmaalle.

Tulikin ohjelman muutos ja meno Imatralle. Samalla tulisi haettua kotimatkalla Kirjastosta tilattu kirja ja ostettua sitä ainoaa hyvää hoitoainetta joka sopii tukalleni  ja... Taas lisäsuunnitelmia :)

Armaani tarvitsi lisäponttoonin lauttasaunan alle laitettavaksi. Nyt kun kaiteet sun muut on maalattu valkeiksi ja tänään lattiat öljytty puuttuu siis vain se.

Hoitoainetta löysin kuusi pulloa, ostin kaikki pois, ettei ihan hei lopu...

Kahvitarjouskin oli mutta kahvit loppu! Kirjasto kiinni keskiviikkona säästösyistä. No ruokakauppa sentään oli auki ja moottoriöljyäkin saatiin ja polttoainetta kanisterikaupalla, joten ei sentään turha reissu ollenkaan.

Ja saimmehan taas kerran herkutella marjapiirakoilla Pähkinäpuu kahvilassa :)

Kotosalla iltapäivän lopussa ja heti ajelemaan ruohoa. Se kasvaa silmissä ja lainehtii hurjan pitkänä joka puolella, paitsi siellä mihin sitä kylvettiin...

Jaksoin tunnin työntää ja vetää ja sain omenatarhan ja marjapensaiden alustat ja käytävät siistimmiksi. Huomiselle jätin loput jos sitten intoa ja voimia ja inspistä riittäisi :)

2 kommenttia:

  1. miten upea ja mahtava kortti! hauskaa vappua etukäteen jo!

    VastaaPoista
  2. Tosi upea kortti jälleen.

    Oikein Ihanaa Ja Nautinnollista Keskikesän Juhlaa Teille.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!