Lukijat

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kortti valmiskuvista sateisena päivänä ja kukkakuviakin

P*skarteluhaaste #323   Bingorivini: Violetti - Pilkkuja - Runsas
Happy Birthday
Joskus nopein tie tehdä kortti, on koota se valmiista kuvista. Näin tällä kertaa. Violettia viivoitettua kartonkia alimmaiseksi ja sitten sireenikuvat kahdessa koossa. Alimmaisessa kuvassa on jotain muita kukkia mutta sentään samoissa väreissä ja siinä pilkkuja hopeisina.

Hopeapitsiä nauhoissa ala-ja yläreunassa. Valmis kimleteleva perhonen liihottelee oikeassa yläkulmassa nauhan päällä. Lila/valkea palanen paperia vielä kokoaa kuvat.
***
Liekö onni vai onettomuus mutta heinikko niin märkää, ettei koko päivänä ole tarvinnut edes ajatella nurmenleikkuuta. Nyt olisi ollut sopivasti aikaakin mutta jääköön seuraavaan kuivaan päivään.

Ei sentään koko päivää ole satanut, vaan aamusella herättiin kosteaan säähän ja vasta iltapäivän ollessa jo melko pitkällä alkoi sadella hiljakseen.

Siinä välissä ehdimme ajella maisemareittiä Särkisalmelle ja Parikkalaan. Kävimme katsastamassa saisiko lauttasaunan mitenkään lähelle Lohikontti-ravintolan rantaa. Harmi vaan, että se on mahdotonta, sillä lautta ei mahdu sillan ali kulkemaan, eikä toisella puolella ole minkäänlaista laituria eikä kulkua sinne.

Tokmannin kautta Simpeleelle ruokakauppaan ja sieltä mansikkaleivosten kera kotiin kahville. Tosin ensin syötiin sillä armaani oli menossa tapamiseen iltapäivällä.

Sillä aikaa olisi ollut aikaa ulkohommeleillekin mutta laitoinpa tiskikoneen hyrräämään ja tekaisin kortin. Luin uusimman askartelulehden jonka löysin Parikkalan S-kaupasta. Siinä tosi hyviä ideoita taas kerran ja kylkiäisinä kohokuviotasku ja -boordi ja leimasin ja papereita.
 
Kasvihuoneessa kurkut kasvavat ja joka päivä onkin vakioruokalistalla kurkkua pitkänä ja pätkänä :) Ei hassumpaa ollenkaan. Ne ovat hyviä myös välipaloina ja iltaherkkuina - ainakaan toistaiseksi emme ole kyllästyneet antiin ...

Eilen ennen tanssimaratoniin lähtöä otin kuvia pioneista ja palavasta rakkaudesta. Kukissa sadepisaroita.Toivon mukaan ne näkyvät, sillä juuri silloin satoi tihuuttamalla ja pisarat näyttivät kivoilta.3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti ihanissa väreissä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti.

  Kävin Parikkalassa viime kesänä ja olipa kivaa. Siellä asuu Suomen ihanimmat ihmiset. Olin asemaravintolassa Timo Kotipellon keikalla ja muistelen henkilökuntaa lämmöllä. Aamulla meille oli keitetty kahvit ja lämmitetty pasteijat vain siksi, että henkilökunta tiesi meidän tulevan odottamaan junaa. Missään en ole kokenut tuota ystävällisyyttä aiemmin.

  VastaaPoista
 3. Hi Loreal, I have popped by a couple of times. You won last weeks Simon Says Stamp Wednesday Animal Magic Challenge! Can you please email me at simonsayschallenge@hotmail.com to claim your $50 GC :-)
  luv
  Lols x x x

  love your card too, very pretty :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!