Lukijat

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kissa onnittelee 8 vuotiasta, voitto, Kisapirtti ja liljojakin

Penny Black Saturday Challenge  June Birthdays - Kesäkuu syntymäpäiviä
Congrats Eight Times!
Villiä menoa 8-vuotis synttäreiden merkeissä juhlii haastesivu joten sopii kaiketi paremmin kuin hyvin, että kissakin rullaluistelee kukkapuskan kera onnittelemaan?

Iso Onnea-teksti ja kuvan ruusut saivat samasta punaisesta värinsä. Ruusujen keskustat tummemmalla punaisella.

Numerokin iso, puinen. Sitä yritin ensin värittää punaisella mutta oli ihan kumman värinen joten päädyin mustaan. Mustalla raamitin myös kissakuvan.
***
Haasteita etsiessäni huomasin korttini voittaneen Chocolate, Coffee and Cards #110 arvonnassa. Tosi hieno juttu! Kiitos! Thank You! Tulossa lisää digileimakuvia jahka ehdin valkkaamaan...
***
Vielä tänäänkään ei aamusta sää tiennyt alkaisiko sadella kunnolla vai lopettaisiko. Räpsi hiukan vielä kun matkasimme keskustaan päin mutta selkeni sen verran, että kuivana perillä Särkisalmessa. siellä ensin Kantrikirpikselle löytöjä tekemään.
 
Ja tehtiinhän niitä. Sain mukaani siniset avokkaat pidettäviksi sinivalkean asuni kanssa, tähän asti olen käyttänyt vain sinisiä tennareita, eivätkä ne kovin juhlavat ole...
 
Kolme puseroa ihan kokeilemaat, ajattelin, että laitan kiertoon jos eivät sovi, olivat senverran edullisia. Kaksi oli nappisopivia, yksi hiukan mietityttää kun kotosalla kokeilin.
 
Sieltä sitten Kisapirtille syömään muikkusoppaa johon oli saatu ujutettua hurjasti voita ja vielä hurjemmin pippureita! Jos yhdellä lautasella on 30 , se on paljon se.
 
Mutta hyvää oli ja isot annokset. Lisääkin olisi saanut ottaa mutta se oli ihan mahdoton ajatuksenakin, niin paljon yhdelle lautaselle saivat laitettua.
 
Harmi vaan, että vain harvat olivat huomanneet soppa ja tanssimainoksen! Kourallinen väkeä paikalla yhdeltä kun piti aloittaa. Orkesterikin oli apeana marssinut soppaa syömään ja vain levyt soivat. Kaikkilla oli kylmä ulkona syömisestä ja vilpoisasta säästä johtuen, joten tanssi alkoi kangerrellen mutta innokkaana.
 
Jokainen halusi lämmetä ja pian! 

Vihdoin saimme orkesterinkin paikalle ja toinen kourallinen väkeä syömästä salin puolelle joten loppujen lopuksi ihan mukiinmenevästi. Ei tarvinnut väistellä toisia, niin harvassa oli tanssipareja...

Arvonnan jälkeen loputkin haihtuivat ja jäljelle jäimme me ensin tulleet. Orkesteri soitti haikeat loppuvalssit varttia aikaisemmin kuin olisi pitänyt.

Jalat hellinä suoraan ruokakauppaan, sieltä kotiin ja etsimään juuri oikeaa paikkaa vastatulleille liljoille. Se löytyi helposti isojen kivien luota. Ne saavat antaa tukeaan pitkille varsille ja toimivat samalla mukavana taustana kaunottarille!

1 kommentti:

  1. This is so cute--love your coloring! Thanks for joining us at PBSC!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!