Lukijat

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Kissa ja kukkia sekä Säänjärvi

Penny Black and More June   Flower Power - Kesäkuun haaste:Kukkaloistoa
Congrats 60 Years Young!
Mustavalkoisena muuten paitsi leimakuvan osalta ja siinäkin väriä vain kukkasissa. Jos tarkkaan katsoo näkee myös punaiset sydämet - kissan tassuissa...
 Alla kukikas paperi, samaa kukkaisuutta kohokuvioin onnea-tekstiin ja väritin sen harmaalla. Numerot puiset, niihin mustaa väriä. Kaikki värittelyt ProMarker tusseilla.
***
Munakokkeli-karjalanpiirakka-aamiaisen jälkeen melkein heti matkasimme Säänjärvelle iltapäivätansseihin. Pitkä matka, joskaan ei kivinen tie :) Melkein yhtä paljon tanssijoita oli kuin edellisellä kerrala samassa paikassa, eli lähes 300. Hiukan liian ahdasta alussa varsinkin.

Anna-Liisa Räsäsnen yhtyeineen ilopilleri kuten aina ja kappaleita suoltui tasatahtiin toinen toistaan mukavampia. Kaikki tanssilajit tulivat ja jotkin moneenkin kertaan kuten iki-ihanaiset rumbat!

Kahvit ehdittiin juoda ennen alkua, nyt karjalanpiirakka munavoilla ja sillillä höystettynä ja kakkupala.

Vettä kului kiitettävästi vaikka alussa ei kovin kuuma vielä ollut varjoisassa salissa. Pian tarvittiin jo katossa pyörivät tuulettimetkin käyttöön ja ovista ja ikkunoista saatiin lisää viilennystä.

Kotiin 21 asteen helteessä! Helteeltä se tuntui auton ikkunoiden läpi paistaessaan pitkän kylmän ja sateisen kauden jälkeen!

2 kommenttia:

 1. A beautiful floral creation Loreal, many thanks for sharing your lovey work with us at Penny Black and More challenge.

  B x

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti.
  Kiitos kun olet mukana penny Black and more haasteessa.
  Hyvää juhannuksen jatkoa;_))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!