Lukijat

maanantai 27. kesäkuuta 2016

Bambuja mutta vain kortissa

Leimaillaan ja väritellään Kesäkuu   Inspiroidu väreistä harmaa ja vaalea turkoosi
Bamboos and Butterflies
Harmaata lankkua taustapaperissa, samasta lehtiöstä tummempana lankkua palanen kuvan alla. Kuva aikuisten värityssivustolta väritetty ProMarkereilla.

Kukkasessa toistuvat harmaa ja turkoosi. Nappi harmaa valkein pilkuin.
***
Kun eilen tuskailin kuumuden kanssa, nyt oli jo parempi työsää. Tosin auringossa työskennellessä aina kuuman saa... eivätkä pistävät ja polttavat 'ystävätkään' loistaneet poissaolollaan ;(

Välillä oli ihan pakko mennä sisälle kun liian monta pörräsi ympärillä.

Sain kuitenkin kerättyä kiviä, niitä tuntuu kasvavan maassa yhtä paljon kuin rikkaruohojakin! Kaatelin ja viskelin niitä kivikkopenkkiin, tai oikeammin sen taakse ja reunoille.

Kivilohkareiden takana on lisää lohkareita ja lisää rikkaruohoja, mutta ne saavat kukoistaa melkein rauhassa. Poistin vain enimmät eli nokkosen aika tarkkaan, paljon horsmaa ja niin tarkkaan kuin pystyin kivien päällä taiteillen, jättipalsamit, jotka juuri alkavat kukoistaa!

Luulin, että olimme päässet niistä eroon, kun vakipaikassa ei näkynyt, mutta kun maata on siirretty isolla koneella, ne mokomat ovatkin juurtuneet uuteen paikkaan!

Yhdessä minä ja armaani, saimme aika lailla aikaan! Rikkaruohot vähenivät  keittiöpuutarhan polelta ihan selvästi! Kyllä yhteistyö on poikaa. ...ja sitä paitsi yhdessä on kivempi puurtaakin :)

Tosin minun auringon kestävyyteni ja ahkeruuteni on aivan toista luokkaa kuin hänen. Hän puurtaa yhä vain ja minä sen kun istuksin tässä ja laiskottelen.

Hänen pensselinsä heilui terassin kaiteilla ja nyt rappujen viereiset kaiteet kahteen kertaan valkealla  maalatut. Kasteluoperaatio on käynnissä. Toivon mukaan saan hänet houkuteltua sisälle keittelemällä iltakahvit kohta puoliin.

1 kommentti:

  1. Upea kortti.
    Meillä satoi kaatamalla vettä. Kivaa, että saa oltua sisälläkin ja saa kotitöitäkin tehtyä välillä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!