Lukijat

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Aikaa puutarhatöille kortissakin, voittoleimasimia ja ruusuja

Allsorts Week 366   The Great Outdoors - Ulkoilmaelämää
Relaxing Time 
Luonnossa voi rentoutua ja kaikkihan tietävät, että mikään muu ei ole edes tärkeää kuin puutarhatyöt :) Siispä kun pääsee vihdoin eläkkeelle voi nauttia ja viettää aikaa ikiomassa puutarhassaan, kuten tämän kortin saaja varmaankin tekee!
Taustalla pihamaisema ja edessä nainen lierihatussaan ihastelee kättensä töitä istutettuaan juuri kauniita kukkasia ruukkuun.
Alimmaisen kukikasta paperia lisapuutarhaksi. Värittelyt ProMarkereilla.
***
Sain jo eilen voittoni Näpsäkästä mutta vasta nyt sain käsiteltyä kuvia. Voitin jokin aika sitten KK-haasteen. KIITOS vielä kerran!
Puutarhassa mekin olemme huhkineet, tai siis minä asisteerasin, armaani huhki. Tänään vuorossa heinänsiementen kylväminen. Minun hommani oli harata siemenet peittoon kevyesti. Samalla sain harattua viimeisimmän mylläyksen jäljiltä löytyvät kivet ja rikkaruohojen juuripalasetkin.
Ne keräsin kottikärryihin ja kippasin ylimääräiseen biokasaan. Kas kun varsinainen on jo ylitäysi kaikesta aikaisemmin kipatusta...
Suurempia kiviä viskelin tulevaan käyttöön kivikkopenkkiä varten.
Sitten alkoikin jo ropsia vettä niskaan mutta ehdin sentään käydä postit hakemassa. Kastuin vain vähän. Sopivasti olikin ruoka-aika ja vielä armaalleni jälkiruokakahvitkin ehdittiin sateen aikana keitellä ja nauttia.
Sitten se olikin ohi! 

Toivon mukaan ensiyöksi luvattu myrskykin on vain lupaus... Ehdin eilen ottamaan kuvan ihka ensimmäisestä juhannusruususta!
... ja kesäkeitaalla kukkii nimetön ruusu jo monin kukin.
Yllätyksekseni metsämansikassa on jo punertuvia marjoja!
Hurjaa vauhtia kesä etenee, vaikka välillä on vilpoista. Sadetta luonto kyllä tarvitseekin mutta jos minulta kysyttäisiin, se voisi tulla tihuutuksena ja öisin...


4 kommenttia:

 1. Fabulous scene, lovely image and love the fabulous background.
  Thank you for joining our Great Outdoors challenge this week at Allsorts.

  Kath

  VastaaPoista
 2. Upea kortti ja ihanat kuvat.

  Minä taas olisin halunnut nähdä kunnon myräkän. Meillä satoi yöllä vettä ja tuuli todella vähän. Tänään on aivan tyyntä. Taidan olla myrskynsilmässä

  VastaaPoista
 3. No eilen saimme tuota tuulta ihan tarpeeksi, muutama puukin kaatui.
  Kaunis kortti.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 4. Lovely display for our current challenge, lovely colours and thanks for sharing...
  [aNNie DT for Allsorts Challenges]

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!