Lukijat

perjantai 3. kesäkuuta 2016

80v mieskortti ja ukkosmyrskykin

Congrats 80 times :)
Tasavuosionnittelut oikein iloisesti pirtsakalle kasikymppiselle miehelle jonka jalka nousee kepeästi kuin teinillä!

Aika väljästi mallikuvaa käytin tässä kortissa mutta kyllä sen siitä jotenkin löytää, toivon niin.

Filminauhasta sain idean ja yhdistin kaksi kuvaa yhdeksi laittamalla ne alekkain. Taitteeseen kullattu teksileike ja miekkosen kuvan ylänurkkaan kultaiset numerot.

Iloisissa juhlissa koristeina ilmapalloja jotka glossyllä kiillotin, etteivät sentään karkaa ennen juhlaa :) Värittelyt ProMarker tusseilla.
***
Perjantai ja siivouspäivä. Sain puhdasta jälkeä melko ripakkaan kun ulkona tuultuivat matot itsekseen ravakassa tuulessa. Ei tarvinnut ajatellakaan mattopiiskaa :) 

Armaan apuna kastelussa siltä osin, että nostimme harsoa nähdäksemme tarvitseeko sinne vettä ja samalla katsastetua tuli itävyyskin. Sipulit kovasti nousussa ja kultapunajuuret. Peruna vielä murjottaa omassa penkassaan...

Sillä aikaa kun armaani suihkutteli vettä paljastuneille, minä kantelin lannoitevettä pioneille joissa jo nuput. Leikkasin uudet sireeninoksat maljakkoon ja kedonkukkia toiseen.

Sitten harso takaisin, ettei ilmassa kilometritolkulla leijuvat kirvat (uutisissa niin sanottiin!) sun muut kauheudet syö taimia, ennenkuin ne edes alkuun pääsevät.

Tein valmiiksi lapsenlapselleni kortin. Neitokainen täyttää 10 vuotta, eli pyöreitä vuosia:) Sinne matkaan juhlimaan ja samalla tulee juhlittua koulun loppuminen, kesän alku ja ihan vaan se ilo, että nähdään pitkästä aikaa! Onhan siinä syitä vaikka kuinka.

Hurjan nopeasti puhaltava tuuli toi mustanpuhuvan pilven äkkiä päälle. Salamoita, jyrinää ja myrskytuulta. Kovaa rankkasadetta ja puut melkein kaksikerroin! Ehdimme onneksi siirtää kaikki avonaiset säkit alta pois ja kantelin myös pahvilaatikoissa olevat tavarat katoksiin.

Terassi kastui seinään asti ja rappuset ovelle asti! Niin mahdoton myräkkä. Kaikki töpselit irti seinästä odottelimme sähköjen katkeavan millä hekellä hyvänsä. No onneksi ei sähkökatkoa, eikä kauaa kestänyt pahin myräkkäkään. Nyt jo ohi ja turvallista avata sähköiset laitteet jälleen...

Ja huomiselle luvattu lisää ainakin sadetta! 

Ja kylmenevääkin...

1 kommentti:

  1. Super Creation, thanks for playing on Sketch Saturday this week, Hazelxx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!