Lukijat

torstai 26. toukokuuta 2016

Yksi ruusu ja pitsiä ja Jänhiälä

Passion for ProMarkers Week347   Ribbon and/or Lace - Nauhaa ja/tai pitsiä
Congrats with Rose and Lace
 Butterflies embossed with part of Flower
Embossing Folder
Kimaltava paperi alimmaisena. Leveä pitsi kuvan alla. Kukkanen väritetty ProMarkereilla. Lävistin perhosia liihottelemaan läpi kortin. Jokaisen perhosen kohokuvioin kukkakansiolla niin, että kukan keskusta tuli perhosen selän kohdalle.

Valmis Onnea-teksti, valkean sekin, kuten perhoset.
ProMarkers:aaaaaaaaaaaaberry Red, Ruby, Forest Green, Lime Green, Grass
***
Tänään sadepäivä. Harmaat pilvet peittivät tiiviisti koko taivaan koko päivän. Heti apeampi olo... Kesäkeleihin tottuu niin helposti, että sadesää tuntuu melkein henkilökohtaiselta loukkaukselta.

Sadetta uhmaten kävin polttamassa kesäkeitaalla roskat. Maitotölkkeja ja muuta palavaa kertyy nopsasti pari kassillista nurkkiin. Sillä aikaa kun ne paloivat iloisesti, kävin katsomassa postin, viemässä roskat ja nypppäisinpä jokusen voikukan alunkin jotka matkalla sattuivat kohdalle.

Litimärkänä kotiin kun keksin laittaa vielä pari ämpäriä pihalle sadevettä keräämään...

Kortteilu on kyllä nappi juttu tälläisinä päivinä. Sain kohojauheella käsiteltyä monta valmistekstiä ja puhaltelin niitä kullan ja hopean värisiksi tuleviin kortteihin.

Sitten iltapäiväksi Jänhiälään tanssimaan. Eka kerta tänä kesänä ja kun lehdessä oli juttu remontodiusta lavasta, voi kuvitella kansan lähtevän liikkeelle, satoi tai ei. No matkalla ei satanut, eikä koko iltana.

Hyvä niin, vaikka olinkin ottanut takin varoiksi mukaan. Mittari kun näytti tuskin 14 astetta!

Hiki tuli ensimmäisen valssin aikana kuten arvata saattaa, eikä se sen kummemmaksi illan mittaan muuttunut - jos ei hikisemmäksi. Kovaa menoa, sopivasti alle 300 tanssijaa ja hyviä kappaleita.
Vastarakennettu kahvittelupaikka sai kiitosta muiltakin kuin minulta ja voileivät ja kakut maistuivat.

Hikisenä, väsyneenä mutta onnellisena kotiin ennen iltakymmentä.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.
  Ihanaa saada sadetta. Meillä on vesilätäköt keltaisina. Arvaa vaan helpottaako asmaatikkoa.

  VastaaPoista
 2. So very pretty! Thank you for playing along at PFP
  Natx

  VastaaPoista
 3. Stunning card and such a pretty design with the lace and butterflys! Many thanks for joining in the fun at Passion for Promarkers this week :) Donna ♥ x

  VastaaPoista
 4. Beautiful card Mervi. I love the image and your colouring is perfect. The lace is stunning and what a great idea to emboss the butterflies. Thanks for joining us at PFP this week for Natalie's 'ribbon and/or lace' challenge. Good luck and hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!