Lukijat

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Vintage kortti ja kasvihuoneen muovikate

Allsorts Week #363   Vintage
Congrats to You
Alimmaisena tumman harmaata kirjeen sisustaa, sillä raamitin myös palasen ruusukuvioista paperia. Vintage Lady väritetty ProMarkereilla.

Ruskeaan kankaisen näköiseen kartonkiin leimailin ruusukulmat. Alareunan isot ruusut peittävät alakulmat lähes kokonaan.
***
Koko päivä meni rattoisasti lähes trooppisissa tunnelmissa. Ei niinkään sään puolesta, sillä alle 18 asteen jäätiin ja tuulikin välillä aika vilpoisasti, joskin onneksi ei kovia puuskia, vaan siksi, että olin kasvihuoneen sisäpuolella suurimman osan aikaa, kun laitoimme sen ylle muovin.

Auringon porottaessa ja välillä ovienkin  kiinni ollessa, hikoilin kuin tropiikissa ikään!
Vaan nyt on kovan työn tuloksena ihka oikean kasvihuoneen näköinen rakennelma niiltä osin valmis.
Sain minäkin sormet helliksi ja muutenkin uuvahtaneeksi, sillä minun tehtäväni oli laittaa pienen pieni mutteri pihtien väliin ja pidellä sitä ruuvin kohdalla kun armaani käytteli porakonetta ja ruuvasi ne yhteen, muovi ja kiinnitysliuska välissä! Miljoona mutteria tiputin hiekkaan ja nostin taas ylös ja asettelin jäykin sormin pihtein kärkeen juuri oikeassa asennossa - toivon mukaan - ja puristin ja sihtasin oikeaan ruuviin.

Voin sanoa, ettei ihan helppo homma kierosilmäiselle, huononäköiselle ja kömpelölle !

Konttaaminenkaan ei onnistu vaan alimmat ihan arviosta ja ylimmät tikkailla seisten, jalat täristen... Täytyy sanoa, että ihailen yhä vaan enemmän armaani taitoja tämän jälkeen ja hänen kärsivällisyyttään! Ei kertaakaan sanan sanaa, ei edes huokausta, vaikka tiputtelin muttereita ja tyrkin väärässä asennossa ja väärään paikkaan ja... no sähläsin ihan kamalasti. En tietenkään tahallani vaan todella yritin tehdä oiken mutta tulos ei aina ollut kovin kehuttava.

Monet mehutauot, kahvittelut, syöminenkin meni, ennenkuin kaikki muoviosat paikoillaan ja sittenkin armaalleni jäi vielä liikamuovien poisleikkaamista ja siistimistä ja ties mitä...

Huomiseksi varmaan jää kasvien sinne sisään siirtäminen!

4 kommenttia:

 1. Thanks for joining Allsorts challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti.
  Meillä myös eilen kasvihuoneen kasaamista, tosin sellaisen pienen muutaman hyllyn systeemin, mutta kyllä siinäkin koko ilta meni.

  VastaaPoista
 3. On taas niin kaunsi ja ihastuttava kortti! Miten mahtavan kokoinen kasvihuone teillä on!!!

  VastaaPoista
 4. Upea kortti ruusuineen!
  Kiitos kaimaseni, kun tulit mukaan Allsorts haasteeseeni, onnea arvontaan;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!