Lukijat

lauantai 28. toukokuuta 2016

Tanssijatar vellumhamosessaan

A Day For Daisies #148   Use Vellum - Käytä vellumia
Little Dancer with her Vellum Clothers, Shoes, even Hair and Background 
All embossed. 
Käytin taas samaa digikuva tanssijaa kun en saanut mitenkään siirrettyä uusinta tanssija-digikuvaa koneelleni millään konstilla! Tämä kyllä käy haasteeseen ihan yhtä hyvin.

Minulla oli vain vihreää vellumia, joten siitä tein kopiokoneella yhden version ja kartongille toisen ja sitten leikkelin hamepalasen, kengät ja hiukset. Taustapaperinakin vellumia. 

Kohokuvioin kaikki palaset paitsi alimmaista, jonka jätin sileäksi. Kuvan alla olevan palasen kohokuvioin vain reunoilta. Myös paperikuva sai hiukan kohokuviointia kaulimella painellen nurkkiinsa. Hipaisin vielä vihreällä Mementolla paperia ja väritin ihon joka jää vellumin alta näkyviin ProMarkereilla.

Tätä oli tosi hauska tehdä!
***
Yhä vain harmaat pilvet matavat taivaalla hitaasti, lähes paikoillaan roikkuen. Vilpoisaakin on, eli hyvä ulkotyöilma. Paitsi ei minulle, kun olisin mieluusti ajellut nurmikon uudelleen mutta se on litimärkää! Kuten myös pihan hiekka joka kulkeutuu kengissä portaille rahisemaan.

Oiva päivä siivoamiselle! Huiskaisin pyykit koneeseen ja sieltä ulos kuivumaan. Sillä aikaa imuroin, vein matot ulos, puistelin ja jätin tuultumaan hyvän tuoksuisiksi. Pesin keittiön lattian ja vessan.

Sitten matot sisään ja jo iltapäivällä pyykitkin, tosin hiukan nihkeinä. Levittelin ne sisälle kuivaustelineeseen hetkiseksi.

Armaani oli lupautunut kastelemaan kukat matkoilla olijalle. Sillä aikaa kävin kaupassa ruokaostoksilla.

Nyt meillä on ihka uudet vesirännit syöksytorvineen kaikkineen! Pari päivää siinä meni mutta valmistakin tuli. En tosin epäillytkään, etteikö armaani urakasta selviäisi, saihan hän avuksi kunnon hanslankarin. Ei siis minun heiniäni, sillä tuossa hommassa tarvitaan raakaa voimaa ja tietoa siitä mitä tehdä. 

Molemmista hiukka uupuu minulta...

Minä toimin molempina päivinä ruokavastaavana ja siinä oli ihan tarpeeksi omien hommieni lisäksi. Miten voikin olla aina joko kahviaika tai ruoka-aika? Juuri kun sai toiset korjattua pois, alkoi toisen valmistelu, merkillistä.

Ostin iltaherkuksi mansikoita, Hollantilaisia, jos olisivat hiukan enemmän aidon mansikan makuisia kuin kauempaa tuotetut, joita joskus talviaikaan maistelimme. Maistuivat lähinnä viileälle vedelle.

5 kommenttia:

 1. Wow - love the great texture and how you really made the ADFD image pop. Thank you so much for sharing this with us in the Vellum Challenge this week at ADFD.

  VastaaPoista
 2. Your card is gorgeous - I love all the embossing! Thanks for adding vellum and entering our challenge at A Day for Daisies! We'd love to see you again.
  Love
  Jen Leeflang
  ADFD DT

  VastaaPoista
 3. She's stunning! Love how you used the vellum throughout your design! Thanks for sharing with us at ADFD.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!