Lukijat

lauantai 14. toukokuuta 2016

Ruusu Ylioppilaalle ja kotoilua

Everybody-Art-Challenge 368   Blumen - Flowers - Blummor - Kukkia
Simon Says... Flowers - Kukkia 
Congrats with Rose on Rosey Card
Lienenkö keksinyt itse uuden englanninkielisen sanan vai onko ruusuinen ihan oikeasti rosey? No niin tai näin, kortin taustapaperi on tosi ruusuinen ja sopii mielestäni molempiin haasteisiin joissa pyydettiin kukkia, monikossa siis.

Laitoin raamiksi valkoista kimaltakuvioista ja siitä stanssasin myös ruusun alle piparireunaisen soikion. Ruusu on luonnossa punaisempi lila ja vahvemman värinenkin, eli sopii paremmin kuin kuvasta luulisi taustapaperin kukkasiin.

Onnittelutekstin nurkalle laitoin ylioppilaslakin. Soikion alta pilkistää läpinäkyvä lilaraitainen nauha. Värittelyt kuten yleensä, ProMarker tusseilla.
***
Lapsena äiti aina sanoi, että syön aikaa, enkä ruokaa, sillä olin hidas syöjä. Taidan olla hidas muissakin asioissa, sillä olen saanut tänään valmiiksi asti vain viisi ylioppilaskorttia! Kuitenkin olen koko päivän huhkinut niiden parissa. Käsittämätöntä.

Tietenkin olen tehnyt myös kotitöitä, niitä kun tuppaa olemaan vaikka vain kahdestaan kupeksimme kotosalla. Minun kontolleni lankeaa luonnostaan kaikki muu ruuanlaitt opaitsi aamiainen jonka armaani aina tekee.

Myös siivoaminen, pyykit ja muu huolto on minun heiniäni. Armaani hoitelee autoon ja koneisiin liittyvät ja ulkotyöt, joita varsinkin nyt on ihan mahdottomasti.
 
Olen pessyt petivaatteet ja tuulettanut tyynyt, peitot ja sijauspatjan, jonka myös hakkasin kiltiksi :) Ripustin pyykit ulos ripakkaan tuuleen ja ne melkein lensivät kuiviksi!  Tiskikonekin rullasi aikansa ja saimme kaapit täyteen puhtaita astioita.
 
Tyrkkäsin uuniin kaslerpihvejä ja ne hautuivat mureiksi ja makeiksi. Tarvitsi vain lämmittää kaupantätien tekemiä kermaperunoita ja keitellä minulle pikkuporkkanoita niin ruoka oli hetkessä valmista.
 
Seisoinpa tukitolppanakin hetkisen, kun armaani kasasi tulevaa kasvihuonettamme, tai siis nyt sen tulevaa runkoa. Se onkin varsinainen palapeli kun ohjeet vain venäjäksi, jota kumpikaan meistä ei hallitse! ... ja kasvihuone koostuu pienistä metallipalasista joita kiinnitetään pienillä ruuveilla ja muttereilla ja toivon mukaan jo ihan ensimmäisellä kerralla oikein päin, siis kaikki palaset... huh... En kadehdi tuota hommaa vaan tyydyn huiskimaan sisällä poissa tieltä.  

Nyt yksin koneella ja armaani rentoutumassa rotareiden kera Siikalahdella lintuja bongaamassa ja kahvittelemassa ja varmaan maailmaakin parannellaan, voisi kuvitella.

Saa nähdä jaksammeko/viitsimmekö katsoa Euroviisuilut ja jos niin kuinka pitkälle...

2 kommenttia:

  1. Oih, euroviisut oli ihan pakko katsoa. Kaunis kortti

    VastaaPoista
  2. Classy card with the elegant background.Thanks for playing along Simon Says Stamp Flowers Challenge.
    Gayatri xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!