Lukijat

perjantai 27. toukokuuta 2016

Pilvisään matalapainetta

P*skarteluhaaste #321   Taivaalla - On the Sky
Feeling Blue
Taivas on leimailtu rosopintaiselle valkealle paperille. Raamituksen näköinen on kuvauksessa käyttämäni allaolevan pahvin väri. Jätin sitä hippusen näkyviin, että valkea kortti erottuisi blogitustasta.

Leimailin taivaan ja siellä kumottavan kuun ensin mustalla Versa Fine leimavärillä, sitten päälle sinisellä Mementolla.

Nettikuvan palanen kuvasta jossa yksinäinen sauvoja joella illan hämyssä, sinisen sävyissä sekin, mustalla tussilla kantattuna.
***
Olen peruspositiivinen ihminen joten muutaman päivän vaivannut matalapaine tuntuu sitäkin kummallisemmalta. En tarkoita yksinomaan ulkona vallitsevaa säätilaa, vaan omaa sisäistä säätäni.

En osaa oikein suhtautua omiin kummallisiin tuntoihini, sillä kaikki on hyvin, eikä ole mitään järkevää syytä olla alamaissa. Puuhastelen kyllä kuten aina ja saan aikaiseksi aika lailla uusia kortteja.

Teen kotitöitä suorastaan innolla ja muutenkin toimin ihan kuten tavallista. Mieli vain on oudon apea. Olisiko tämä nyt sitä kevätväsymystä vai mitä?

Joka tapauksessa inha tunne.

4 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upea!
  Mielenrauhaa kortin muodossa!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi mite hieno kortti!
  Sama vika Rahikaisel, mie luulen, jot se on se ko kessää jo tarjottii ja sit se otettii pois. Tul niiko syksy toukokuus, kuka hitto sellasta kestää, en mie ainakaa.

  VastaaPoista
 3. Aivan upea!! Voih,tiedän niin tuon tunteen,toivottavasti mieliala kohta kohenee <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!