Lukijat

maanantai 30. toukokuuta 2016

Onnittelumalja Valmistuneelle ja lapiohommeleita

Simon Says... Anything Goes - Kaikki käy
Congrats!
Olisi pitänyt taas jättää reunoille kuvaustaustaa näkyviin... Vaan saa kai tuosta selvän missä se kortti oikein on :)

Stanssasin monen monta juhlajuoma pikaria ja kokeilin erilaisia väritystapoja. Parhaimmaksi osottautui minun mielelstäni superlon palanen jota painoin leimasintyynyyn kevyesti ja vielä pyyhkäisin suttupaperiin liiat värit  pois, sitten varoen väriä sinne tänne, että näyttäisi kuin olisi juomaa ja että se lasikin näyttäisi vähän lasilta...

Samaa mustaa hankasin myös onnittelutekstin päälle, joskin hiukan painavammalla kädellä :) Valmistuneelle teksti mustalla kimaltavalla kohojauheella käsitelty ja kuumennettu sileäksi.

Valkealla pohjapaperilla nuottileimaus.
***
Kesäkelissä ei pitäisi tehdä muuta kuin oleskella rannalla/terassilla/lepotuolissa ulkona, ei siis missään nimessä huhkia ulkona tonkien rikkaruohoja, eihän?

Sitä minä kuitenkin tein, kun en kestänyt katsella armaani raatamista laiskotellen. Ehkä olen siis empatiakyvyssä vielä kehityskelpoinen.

Onhan se hauskaa, yhdessä työskentely, ja sekin, että saa jotain aikaiseksi. Kyllä, kyllä. Mutta ja se onkin iso MUTTA: ei missään nimessä hellepäivänä.

Onneksi homman sai tehtyä varjon puolella, varsinkin lapion kanssa kääntämisen ja alakin pikkuinen. Siihen tulee kivilaatat ja pari tuolia ja pieni pöytä. Voimme sitten aina sen mukaan haluammeko istua auringossa vai varjossa, päättää mihin kahvit katetaan tulevaisuudessa, kun mahdollisuuksia on monta!

Armaani kaivoi sadeveden johtavaa putkea syvälle maahan ja laittoi oikeille paikoillaa syöksytorvien alle tulevat sihdit, mikä niiden nimi lieneekään?

Hurjaa hommaa,  aikaa ja voimia kysyvää.

Ehdin toki myös kortteilemaan ja kokkaamaan ja kahvittelemaan ja jopa päivälehdenkin selasin. Eihän pelkästään työtä voi koko aikaa tehdä! Mehua, vettä ja jäätelöä on nautittu tasarahtiin viilennykseksi. Onneksi kävin jäätelöautolla lauantaina täydentämässä varastoja siltä osin :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!