Lukijat

torstai 5. toukokuuta 2016

Omenankukkia ja kesäsäätä ja toiveita

Passion for ProMarkers Week 344   Nature - Luonto
Live & Love Crafts #47   Blossom and/or Butterflies - Kukkia ja/tai perhosia
Congrats
Kultakirjaimin onnittelut Valmistuneelle, eikä ruusun ruusua, vaan omenankukkia sitäkin enemmän. Kun kevät on jo näin pitkällä, alkaa ajatella omenankukkien aikaa, joka varmaankin on alkukesästä jos näin upeita säitä jaksaa pitää. Siispä etsin leimasimen ihan varta vasten ja leimailin puoli tusinaa kukkasia kertaheitolla tuleviin kortteihin :)

Pikkuiset perhoset lentelemään muuten tyhjälle taustalle, eikä muuta koristusta ollenkaan!

ProMarkers: Lime Green, Meadow Green, Blossom, Pastel Pink, Yellow
***
Kesäsäätä ja siksikin terassia kulutettu oikein  tosissaan: Kaikki kahvittelut ja tauot vietetty ulkosalla istuksien! Tänään pilvipoutaa ja tuultakin sen verran, ettei ihan läkähtyä ole tarvinnut vaikka huhkiikin tulevalla pihalla.

Tosin armaani on saanut paidan märäksi kärrätessään hiekkaa paikasta toiseen, kas kun isolla koneella ei ihan joka koloseen pääse.

Minä olen tapani mukaan tyytynyt keppoisempiin hommeleihin. Keräsin eilen kuivumaan laittamani muovit jotka rikki, yhteen pussiin ja ainoan ehjän levittelin vielä toisinpäin kuivumaan kivimuurille. Sitä voi vielä käyttää puupinojen suojana.
 
Kävin ensimmäistä kertaa tänä keväänä polttamassa roskia kesäkeitaalla ja niiden palaessa lakaisin altaan ympärystä ja irrottelin tiilien väleistä rikkaruohoja sekä käsin, että lapiolla.
 
Kun kävin tarkistamassa , että tuli oli varmasti sammunut, lapioin altaan pohjalta kuolleita lehtiä kun vihdoinkin poistoputki oli sulanut ja vedet valuneet pois altaasta. Aika likaiseksi kaakelit jäivät joten odottelen innolla kaatosadetta joka jossain vaiheessa tulee ja pesee enimmät liat pois.
 
Minulle sopisi joku ilta oikein kuumana päivänä jonka päätteeksi siis sataisi kaatamalla ja minä painuisin uikkareissa hankaamaan altaan pohjaa katuharjalla luonnon hoitaessa huuhtelun :) 

Sitten voisikin tuulla reippaasti ja seuraavana päivänä saisi olla raikas ilma ja pilvistä mutta ei sadetta, että saisin pestyä kunnolla kaakelit desinfioivilla aineilla. ...ja sitten vettä altaaseen ja uimaan! Kesä voisikin sitten olla pelkkää hellettä ja jokunen yösade silloin tällöin, etteivät kasvit kuole ja ilma pysyisi raikkaana.

Hyvä suunnitelma, eikö vain?

5 kommenttia:

 1. A very pretty card. Lovely and delicate. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. Many thanks for joining in the challenge at Passion for Promarkers this week with your gorgeous card.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti. Hienoa keliä on tosiaan pidellyt.

  VastaaPoista
 4. Beautiful card Mervi. I love the sweet image and your colouring is perfect. Thank you for joining us at PFP this week for Lorraine C.'s 'nature' challenge. Good luck and hugs, Denise x

  VastaaPoista
 5. Gorgeous stamp; thanks for playing with LLC and including both blossoms and butterflies on your creation!

  Hugz, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!