Lukijat

maanantai 2. toukokuuta 2016

Naiselle tärkeistä asioista kortti ja terassikeliä

Simply Create Too #108   Ladies Only - Vain naisille
Just for Ladies with Roses
Hauska ruusupaperi jossa pitsiä yläreunassa on kuin tehty tähän naiselliseen haasteeseen. Keräsin kätköistäni kaikkea kivaa mitä nainen tarvitsee, eli käsilaukun, upeat alusvaatteet, hatun, viuhkan? ja hiuskoristeenkin.

Ja jos vielä kohtelias kavaljeeri ojentaa muhkean ruusukimpun ja hiukka kateelliset ystävättäret ovat sen näkemässä.... :)

Kortissa nainen on nainen aikakaudesta ja iästä riippumatta.
***
Kesäkelit jatkuvat, mikäs sen mukavampaa. Olemme saaneet tehtyä vaikka mitä ulkohommeleita. Armaani on keskittynyt maalaamaan talon sokkelia, kun rappaus kuivui ennätysnopsaan. Minä perkailin kukkapenkeistä pois kuivuneitä kasvinosia. Niitä kertyi monta sylillistä!

Tulppaanien lehtikeihäät kasvavat silmissä ja toisissa näkyy jo nuppujakin. Vuohenjuurissakin nuppuja vaikka ovat tuskin 15 senttisiä alkuja!

Kaikki nurmikot niin vihreitä, että silmiin koskee. Tuomissa ja jopa joissakin uskaliaissa koivuissakin näkyy lehtien viherrystä!!! Kevät harppoo kohti kesää jättiaskelin.

Tänään on taivaalla seilaillut pulleita pilvenlonkia ja joitakin isompiakin möhkäleitä, joten ei ole niin kuuma kuin jos aurinko porottaisi selkään koko ajan työskennellessä. Kahvittelimme terassilla, tottakai.

Tumma fasaaniuros vieraili kahteen otteeseen ruokintapaikalla ja fasaanipariskunta kertaalleen ainakin tuli nähdyksi. Tikka roikkuu vähän väliä ruokintasankon rei'issä ja pyrähtää sitten sähkötolppaan piilottamaan saaliinsa!

Otin kuvia mustikanvarvuista joihin alkaa pikkuhiljaa pullistua vihreää lehdenalkua mutta tikku oli täysi, enkä saa niitä kuvia käsiteltyä, enkä siis esillekään. Jahka menemme johonkin sellaiseen kauppaan josta niitä voi ostaa, laitan kuvat näkyville.

Täsät on hyvä alkaa uutukainen viikko!

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!