Lukijat

perjantai 20. toukokuuta 2016

Kukka soikiossa ja kitkemistä

Passion for ProMarkers Week 346   Special 7th Anniversary   Spots and/or Stripes - Erikoishaaste 7 vuoden kunniaksi - Pilkkuja ja/tai raitoja
Roses for You
Raidallinen paperi alimmaisena ja pilkutettu ruusun ja soikion alla. Koristeina Magnolian ruusuja nurkissa ja helmiä ja helmisydämet. Kaunis soikio stanssattu ja kimallutettu. Ruusut väritetty ProMarkereilla kuten tavallista.

ProMarkers: Blossom, Lilac, Pastel Pink, Meadow Green
***
Tarvitsimme lisää soikkoja joihin istuttaa kasveja, siksi matkasimme Parikkalaan, ensin Tokmannille, josko sieltä löytyisi. Ensimmäiseksi törmäsimme pöytä/tuoli tarjoukseen joka vaikutti juuri sopivalta terassille!

Ja kyllä niitä paljujakin löytyi ja lisää letkua ja monenmoista tarvittavaa tarviketta. Sain ujutettua ostoskärryyn pyykkinestettä ja hammastahnaa ja naamarasvaakin kun toimin ripeästi :)

Hyvien ostosten innoittamana aamupäiväkahville Oma Ravintolaan S-Marketin kupeeseen herkuttelemaan. Sieltä kaupan kautta sen verran, että ehdin moikkaamaan tuttua tuote-esittelijää joka aina aurinkoinen ja herttainen. Mukaan tarttui siilileivos ja armaalle lihapiirakka, enkä voinut vastustaa lehtihyllystä löytämääni Cardmaking lehteä ilmaisine leimasimineenkaan!

Sitten vielä maatalouskauppaan, kun nyt maalla asutaan ja maata muokkaillaan :) Sieltä löytyivät loput tarvittavat, joskaan ei ihan niin halvalla, mutta sentään asevelihintaan.

Mutka kylän kautta jossa piti oleman paprikan ja chilin taimia mutta asukas poissa kotoa, joten ne jäivät toiseen kertaan. Muttta saimme sentään vihjeen vehnänsiemenistä jotka eivät kelpaa käyttöön eikä myyntiin. Linnuille sellainen on onnen omiaan, kun ilmaiseksi saa.. Niitä haemme joku päivä kun aikaa jostain järjestyy! Alkavat siemenet olla viimeisiä nimittäin. 

Liekö syynä menekkiin orava ja tikka jotka jemmailevat innolla saalista joka päivä syömisen lisäksi! Fasaanit, pikkulinnut ja harakatkin käyvät joka päivä monta kertaa herkuttelemassa, joten olemme päättäneet jatkaa samaan malliin läpi kesänkin, että fasaanin tulevat poikasetkin oppivat tulemaan ruokintapaikalle.
Lintuja on hauska seurata ikkunan ohi kävelessä ja ulkona työskennellessä. Ne eivät ole kovin arkoja vaan ovat tottuneet traktorinkin meteliin hyvin.
Kitkin, tai oikeammin leikin lammasta, kiskoen kaiken rikkaruohon johon pääsin käsiksi ruusupensasaidan alasleikattujen juurakoiden ympäriltä. Nyt koko rivistö on enemmän tai oikeastaan vähemmän siisti ja puhdas ja myös sen jatkumona kasvava juhannusruusu sai saman putsauksen.

Selkä sanoo, että jotain olen tehnyt, vaikka pidin pitkiä taukoja ja oikaisin aina välillä ja tein muita hommeleita aina kun tuntui hankalalta.

Sääennusteet lupaavat huomiselle sadetta joten kaikki mikä on pahvilaatikoissa, irrallaan, auki tai muuten vain vesiarkaa on nyt kannettu katoksiin ja ulkorakennuksiin. Toivon mukaan olemme muistaneet kaikki!!!

Armaani sai tänään laitettua kasteluletkun ja pumpun joten vain aamupäivän ajan toimin vedenlaskijana. Nyt on kaikki kasteltu ja vesitynnyrit valmiina lämmittämään seuraavan päivän vedet jos sadetta ei tulekaan. Ja jos tulee, niin sitä parempi istutuksille. Ei kannettu vesi koskaan korvaa oikeaa jatkuvaa sadetta.

Minun mielestäni voisi kyllä sataa oikein kaatamalla mutta vain yöllä, kiitos.

6 kommenttia:

 1. A beautiful card. Lovely colours and frame. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. This is gorgeous. I like the design.
  Kevin xx

  VastaaPoista
 3. Really pretty - thanks for playing at passion for promarkers x

  VastaaPoista
 4. So very pretty! FRabulous colouring. Thank you for playing at PFP
  Natx

  VastaaPoista
 5. Beautiful card Mervi. I love the gorgeous image and your colouring is perfect. Pretty papers too. Thank you for celebrating our 7th anniversary with us at PFP this week. Good luck and hugs, Denise x

  VastaaPoista
 6. I always look forward to seeing your interpretation of the theme, and you never disappoint. A lovely image and beautifully coloured. Thanks for joining in with our 'Spots and Stripes Anniversary challenge' at Passion for Promarkers this week, and good luck
  Eileen x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!