Lukijat

lauantai 21. toukokuuta 2016

Kiitoskortti opettajalle ja korttien ahkerointia

Try it on Tuesday   Spots, Dots and Splashes - Pisteitä, palloja ja roiskeita
Thank You Teacher!
Spots,Dots and Splashes made with Acryl Paint and Stencils
Maalitelalla ja valkealla akryylimaalilla taas pääsin leikkimään :) Alimmaisessa roiskeita ja viivoja, sitä näkyy kirjeensisustan 'ikkunankin' läpi! Kirjeensisustaan telasin mallinteen läpi samalla maalilla kennomuotoa, palloja ja jokusen viivankin.

Pisteitä löytyy kuvasta jossa tyttönen liidulla merkkailee jotain mystistä mustalle taululle, kuten tehtiin viime vuosituhannella jolloin minäkin koulua kävin... Taisipa olla rusettinauhat minunkin leteissäni, ainakin ensimmäisenä, ah niin jännittävänä koulupäivänä!!!
***
Heräsimme tihkusateeseen! Sadettahan oli luvattu, joten ei siinä mitään, mutta jotenkin auringon paistaessa ei osaa kuvitella sadetta...

Armaani valmisti pekoni-muna aamiaisen ja sen turvin pärjäsimme pitkälle päivään. Miten päivä voikin olla pitkä kun ulkona olisi tekemistä vaikka kuinka mutta sateen takia ei oikein ole järkevää mennä mitään tekemään.

Niinpä otinkin itseäni niskasta kiinni ja marssin työhuoneeseen kerran jos toisenkin. Pitihän sentään jossain vaiheessa kahvitella ja taukoilla, siksi siis useampaan kertaan. Tein tilauskortit melkein valmiiksi ja sainpa haastekorttejakin tehtyä. Myös kuukausihaasteemme ATC-kortti vihdoin alulleen ja katsastin jopa sen  mukaan laitettavia pikkujutttujakin.

Postiin toki vasta maanantaina aikaisintaan mutta jos en nyt tee valmisteluja, en saa huomennakaan tehtyä. Huomenissa matkataan Savonlinnan Nousulaan viimeistä kertaa tänä keväänä tanssimaan. Sitten onkin kaikki sisätanssit pelkkä muisto vain ja alkaa kauan odotettu lavakausi oikein tosissaan.
 
TV näyttää jännittävää ottelua Suomi-Venäjä ja sen verran kuulen metelistä, että Suomi johdossa. Jääkiekko ei ole urheilussa listani kärjessä mutta mitä vaan missä Suomi voittaa on kiva tietää ja joskus jopa vilkaistakin vähän matkaa :) 
 
Eikä telkusta muutakaan katsottavaa tule joten olkoon auki, vaikka itsekseen se saakin metelöidä suurimman osan aikaa...
3 kommenttia:

 1. upea kortti! kiitos muistutuksesta! On kanssa "pakko" tehdä kasa kiitos kortteja opettajille, onneksi on vielä muutama viikkoa aikaa! oli kyllä mahtava ottelu! Huomenna sitten istutaan ja seurataan tärkeintä matsia! =9 Oikein rattoisaa illlan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Upeasti ideoitu. Kiva kun tulit mukaan Try it on Tuesday haasteeseen.

  VastaaPoista
 3. A wonderful piece,
  Thanks for joining us at TioT
  Avril

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!