Lukijat

maanantai 23. toukokuuta 2016

Kiitos-kortti omenien kera ja mehiläishommaa

Simply Creatw Too #109   Thank You - Kiitos
Thank You with Apples and Hearts
Vielä yksi malli kiitos-kortista. Perinteistä omenaa tässäkin mutta nyt kolmen omenan voimin ja yhdessä sydämen kuva - tuskin sentään puraistuna :)

Alimmaisen vihreää vaaleana ja kuvioituna. Sittten yksiväristä vihreää kohokuvioituna sydämillä. Palanen vihreäkuvioista paperia ajelehti päydällä, sen laitoin omenan alle ja samasta paperista vielä riitti raamiksikin. Kuviosaksilla leikkelin kulmat vänkkyröiksi molemmista.

Tekstin alla vaaleaa vihreää paperia, vaikka kuvassa näyttää lähes valkealta.
***
Kesäkelissä jälleen mennään. Armaani on ahkeroinut ja nyt ovat liossa olleet sipulit ja pavut ja herneet ja ties mitkä siemenet maassa! Saimme myös perunaa muutaman, että on mistä ottaa pitkin kesää.

Minä humputtelin turistina torilla ja kirppiksillä ja ties missä. Pari kassillista kainalossa kotiin ja vielä ruokakaupasta lisää :) 

Aamulla leikin mehiläistä ja häärin kukkivien omenapuiden kimpussa pehmeä pensseli tanassa. En ole nähnyt mehiläisiä pörraamässä joten kokeilin pölyttää ihan omin neuvoin. Pensselöin puusta toiseen ja sain ainakin melkein jokaista kukkaa nykäistyä ihan ylimpiä lukuun ottamatta.

Kaikki siis on tehty mitä tehdä voi omenasadon turvaamiseksi!

1 kommentti:

  1. lovely card, the texture is great. Thanks for joinging us at Simply too create , Samantha DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!