Lukijat

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Keiju ja menninkäinen, sukkapostia ja puutarhaakin

Allsorts Week 362   There's Magic in the Air - Ilmassa on taikaa
Fairy and Elf
Satumainen kuva keijusta ja menninkäisestä kortissa jossa piti olla taikaa. Eivätkös satuolennot ole aika taianomaisia :)

Taustapaperti lilahtavia, kuvioituja  ja yksivärisiä. Mallin mukaiset kolmiot nurkissa. Liimasin lähes läpinäkyvän ääriviivatarraperhosen ylempään kulmaan.
***
Sain niin ihanaa postia, että on ihan pakko laittaa esille.
Tilasin Leila-mummalta uudet sinivalkoiset tennistossut kun palkinnoksi aikanaan saamani olen käyttänyt loppuun ja pidin niistä kovasti. Kaikki vieraakint ihastelevat niitä, joten siksikin oli ihan pakko saada uudet :)

Sukat ihanat kuten edellisetkin, mutta mukana seurannut kortti se vasta oli mykistävän kaunis. En ole koskaan nähnyt niin kaunista. Perhoset ovat siivet irrallaan ja kohollaan, voisi odottaa  niiden lehahtavan lentoon hetkenä minä hyvänsä! KIITOS Leila ihanuuksista.
***
Eilinen hurahti tanssiessa isolla lavalla yli kahdensadan muun innokkaan tanssijan joukossa ja ilta meni rattoisasti vieraiden kanssa kahvitellessa ja maailmaa parantaessa. Niinpä en ehtinyt edes netin ihmeelliseen maailmaan ollenkaan!
Tänään olen tehnyt kortteja urakalla, kun eilen vein mitä kotoa löytyi rippikorteissa ja ylioppilaskorteissa, niin nyt niitä tarvitaan jo lisää. Sesonki selvästi tulossa! Hyvä niin tottakai, mutta se tarkoittaa myös enemmän aikaa kortteillen ja vähemmän pihalla.

Tänään se ei haitannut kun ulkona satoi vähän väliä.Voin hyvällä omalla tunnolla liimailla ja saksia. Armaani tosin sateiden välissä ja jopa osin sateellakin ahkeroitsi ulkosalla. Tänään vuorossa mansikan- ja vadelman taimien istutus.
Sen verran minäkin mukana, että pitelin muoveja toisesta päästä kun ulkona tuuli aika rivakasti, niin ettei yksin mitenkään olisi pystynyt levittämään, leikkaamaan sopivan kokoiseksi ja vielä peittelemään reunukset.
Eipä paljon Vadelmien piiskataimet erotu vaikka niissä on jo terhakat lehdykkäisetkin.
Taustalla näkyy omenien rivistöäkin.
Mansikkamaa sai vielä kiviäkin painoksi, ettei tuuli puistele muovia paikoiltaan.
Mansikan taimet ovat vielä pikkuruisia, eikä niistä satoa saada tänä vuonna mutta odotellaan...

6 kommenttia:

 1. Such a sweet image, gorgeous card, thanks for joining us at Allsorts, xxx

  VastaaPoista
 2. Onnea viime viikon menestyksestä.
  Kauniin kortin olet taaskin tehnyt ja aivan passeli keijukaisteemaamme Allsorts haasteessa.
  Wau, kyllä ihastelen teidän viljelmiä, täällä vaan rannassa harrastellaan ja aina jotain satoa saadaan;-))m

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti ja oi oi noita viljelmiä. Myös nuo sukat ovat ihanat

  VastaaPoista
 4. Sweet, sweet, card. Thank you so much for using Sketch Saturday in your design this week and sure wish you good luck on your entry. Take care.

  VastaaPoista
 5. keväässä on aina omaa taikaa, kuten kauniissa kortissakin;)

  VastaaPoista
 6. A lovely magical creation Loreal and perfect for our theme, many thanks for joining us at Allsorts challenge this week.

  I have some Tattered Lace candy here

  B x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!