Lukijat

torstai 19. toukokuuta 2016

Juhlanäyttämöllä kortin verran ja pihatöitäkin

Sketch Saturday #412   by Leslie
Happy Birthday
Kukkasia annetaan tottakai juhlissa ja joskus jopa oikein näyttämöllä. Leslie oli tehnyt niin hauskan mallipiirroksen jonka mukaan tehdä kortteja, että heti muistin lehtiön jossa tämä näyttämö-paperikin.

Sitten vaan onnittelu kukkineen ja kolme perhosta koristeiksi. Musiikkikin soi. ainakin pianon koskettimet kuvan alla antavat siitä vihjeen :) Kukat väritetty tusseilla hempeiksi.
***
Tänään rauhallisempi ulkotyötahti minun osalleni. Armaani on kyllä puurtanut täysillä koko ajan lastaten multaa ja kalkkia ja istuttanut taimilavasta kurkkuja uusiin astioihin jotka sijoitettu kasvihuoneeseen.
 
Taisivat saada aikamoisen sokin kurkkuparat kun uuvahtivat heti uudessa paikassa, onneksi vain virotakseen kohtaa täyteen mittaansa :)
 
Minä tein kotihommeleita ja vein tilauskortteja ja hain kirjastosta kirjan ja nostin automaatista vihdoin viimein rahaa ja kaupassakin käytiin kun nyt kerran keskustaan asti oli tultu.
 
Kitkin ruusupensaiden alkujen ympäriltä pitksi venähtänyttä horsmaa ja hiukan lyhyempää juolavehnää ja koiranputkea jossa jo kukinnan alkua ja ties mitä rikkaruohoiksi luokiteltavaa niin kauan kuin selkä antoi myöten.
 
Sitten täyttelin sankon jos toisenkin vedellä, että armaani sai kasteltua uutukaiset istutukset. Kastelusysteemi on kyllä suunniteltu ja tulossa mutta kaikkea ei saa valmiiksi yhtä aikaa, joten nyt tulemme toimeen kuudella sankolla ja kahdella kastelukannulla joita täyttelen nonstoppina. 

Olen toki ehtinyt myös lukea mielenkiintoista kirjaa, eihän sitä ilman hengenravintoa voi ruumiillistakaan työtä tehdä, eihän?

2 kommenttia:

  1. Oh this is stunning, what agreat card, Thanks for playing on Sketch Saturday this week, Hazelx

    VastaaPoista
  2. Your stage curtains paper choice is PERFECT for my sketch and I love your pretty floral and butterfly focal image! We're delighted you decided to play along with the Saturdays' Sketch this week. Thank you for joining us. Hugs, Lesley

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!