Lukijat

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Ilmapalloja ja onnitteluja ja nurmenleikkuutakin

Allsorts Week 364   Happy 7th Birthday Allsorts - 7v synttärit haastesivulla!
Happy7th Birthday!
Kahteen haasteeseen sopiva kortti kerralla! Poika täyttää 7 vuotta ja mallin mukaan laitoin onnitteluja oikein monta.

Värittelin digileimakuvan ProMarkereilla ja laitoin ilmapalloihin glossya. Lävistin tähden ilmapallojen värisistä kartongeista nurkkaan. Raamina ja ala- ja yläreunassa palaset sabluunoiden avulla valkealla akryylimaalilla telattuja palasia sinisestä kartongista.

Tärkeä luku mustana tällä kertaa.
***
Armaani vuoro käydä kaunistumassa, tai siis eiväthän miehet käy kaunistumassa vaan komistumassa parturissa :) Vein kirjoja takaisinpäin ja olisin kyllä mieluusti lainannut uusia tilalle mutta säästösyistä Kirjasto on kiinni keskiviikkoisin :(

Kaupan kautta kotiin, sillä olin unohtanut ostaa juustoa ja mehuakin on mennyt arvattua enemmän. Samalla voimme täydentää myös juuri paistettujen herkkujen varastoa :) Kotiinpaluukahveilla voisilmäpullat melkein vielä lämpiminä!

Sen verran sain minäkin osallistua armaani maalausurakkaan, että pyyhin puhtaiksi varsinkin ikkunaladat rantasaunalta. Siellä on maalausvuorossa nurkka- ja räystäslaudat ennenkuin laitetaan sadevesikourut.

Sitten intoa puhkuen rehottavan pihanurmen kimppuun. Että osasi tulla kuuma, suorastaan hiki! Villasukat kastuivat ensimmäiseksi pitkävartisissa kumppareissa. Niitä oli pakko pitää kun vempele viskoo niin katkenneet heinät kuin kivet ja muutkin kovat ja terävät kintuille...

Sitten kastuikin jo selkä ja käsivarret tuntuivat palavilta vaikka olin hölvännyt korkeakertoimista öljyä joka puolelle. Yllättävän kauan vei leikata joka puolelta, lähinnä siksi, että nurmialueet ovat sikin sokin ja pensaikkojen alta sai hankalasti leikattua vain mulloksen kautta.

Ei siitä kovin komeaa jälkeä saanut mitenkään mutta parin päivän päästä jos leikkaisi hiukan matalammalla terällä niin ehkä sitten alkaa näyttää nurmelta.

Pakko oli mennä suihkuun ja ripustaa kaikki vaatteet ulos kuivumaa ja sitten pyykkikoriin.

Teki kovasti mieli mennä pitkäkseen mutta kun armaani vain rehki, pitihän minunkin sen verran, ettei ihan laiskaksi luulla :) Tein pari tilauskorttia jäähdytelläkseni ja istuksin ruokapöydässä aika kauan vielä syötyäkin.

Sitten jaksoinkin jo hakea uudet sireeninoksat maljakkoon ja sipistellä kotosalla muutenkin.

Ulos kuumaan ei tehnyt enää ollenkaan mieli mutta viskelin sentään vettä kukkapenkkiin joka koko aamupäivän oli joutunut paahtumaan auringon porotuksessa.

3 kommenttia:

 1. Voi, että tuli sopiva kortti synttärihaasteeseen, ihana poikakortti.
  Kiitos kun juhlit Allsorts- synttäreitä kanssamme;-))m

  VastaaPoista
 2. Wonderful design for your sweet card, thanks for joining us at our Birthday celebrations at Allsorts. xxxx
  I have some birthday candy on my blog is you would like to visit, thanks

  VastaaPoista
 3. A lovely creation in pretty bright and cheery colours Loreal and perfect for our 7th Birthday celebrations, many thanks for joining us at Allsorts challenge.

  B x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!