Lukijat

perjantai 13. toukokuuta 2016

Hopeista ja kimaltavaa Valmistujaiskortissa

Passion for ProMarkers Week 345   Sparkle and Shine - Kimallusta ja loistetta
Sparkle Rose for Graduated

Kiiltävien ja kimaltavien korttien kuvaaminen on liian vaikeaa minulle! Tämän kortin taustapaperi on valkea, kimaltavin koukeroin koristeltu, vaikka sinertää kuvassa. Hopeinen kakkuliina kiiltää kauniisti vaikka kuvassa lähinnä harmaa :(

Hopealla kuorruttelin valmiin tekstin ja  ruusun valelin liimalla ja sen ylle sirottelin hopeajauhetta kimaltelemaan. Värittelyt ProMarkereilla. Kakkuliian alla suikale kukallista paperia jossa kukat samaa väriä hiukan haileampina kuin leimakuvan ruusu.

ProMarkers: Meadow Green, Grass, Lilac, Blossom.
***
Olen tehnyt innolla Ylioppilaskortteja koko päivän - ainakin silloin kun en syö, juo, tai muuten vain huili :) Jostain syystä on paljon hauskempi suunnitella miten tekisi, kuin tehdä... Iso pino valmiiksi paperit, koristeet ja kuvat kasoja mutta vain muutama ihan kokonaan valmiiksi tullut.

No eihän tämä kortteilu ole niin vakavasti otettavaa, eikä varsinkaan aikataulutettua vaan voin tehdä niitä kun on aikaa ja huvittaa. Siksikin se on niin hauskaa!

Ja aina joskus saan aikaiseksi vinon pinon ihan noin vain :)

Kolmastoista ja perjantai, eli voin syyttää vaikkapa sitä, ettei valmista tunnu tänään syntyvän hyvästä yrityksestä huolimatta. Eihän se nyt laiskuudesta voi johtua!

Käväisimme keskustassa viikonlopun ruokaosteoksilla ja unohdin ihan kokonaan käydä samalla hakemassa tilaamiani kirjoja Kirjastosta, vaikka ihan siksi juuri tänään olimme menossa kauppaan. Voi tätä minun pää parkaani. Ei pysy asiat mielessä kuin ylös kirjaamalla ... tosin joskus unohdan katsoa muistilappuakin ... 

Eilen innostuin menemään Lohikonttiin tanssimaan iltapäiväksi vaikka se ei suosikkipaikkani olekaan. Lattia on pienen nenäliinan kokoinen eikä luista edes tanssikengillä. Imanvaihtoa ei ole nimeksikään, eikä tanssimisesta tahdo tulla mitään.

Vaan kun joku sanoo taikasanan TANSSI, olen heti liekeissä ja mukaan on mentävä :) Ei ollut niin paha ollenkaan tällä kertaa. Ulko-ovi oli aukiterassille ja raikasta ilmaa suorastaan tulvi sisään koko ajan. Lattiata liukastettiin kahvinporoilla ja varsinkin tauoilla mahtui hyvin jopa tanssimaan. Joten ei turha reissu ollenkaan!

Unohtaa ei sovi sitäkään, että mukavat pöytänaapurit auttoivat asiaa mukavilla jutuilla ja naurulla:)

3 kommenttia:

 1. Sooo pretty, thanks for playing at Passion for Promarkers xx

  VastaaPoista
 2. Lovely and sparkly and pretty. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 3. So stunning Loreal.Fabulous shine and I love your pretty flower and colours.
  Thanks so much for joining in my sparkle and shine theme this week at PFP :D

  xx coops xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!