Lukijat

tiistai 24. toukokuuta 2016

Hempeitä ruusuja sydämellisesti ja Risulahti

Congrats with Roses and Hearts
Colours: Water Colours
Raamituksena tummempaa kuviollista vihreää, vaaleammasta stanssasin koukeroisen raamin ja leikkelin palaset mallin mukaisiin paikkoihin. Ne kohokuvioin sydämillä. Samasta paperista vielä kolme sydäntä koristeiksikin.

Leimailin heiniä ja kukkia valkealle paperille kuvan alle vihreällä. Ruusut väritin poikkeuksellisesti vesiväreillä aivan hempeästi.
***
Niin upea sininen taivas ja vain pari pulleroa pilvenhattaraa liikkumattomana taivaanrannan tuntumassa. Päivän mittaan nekin katosivat. Ajelimme upeassa kesäsäässä Risulahteen iltapäiväksi tanssimaan. Matkaa sen verran paljon, että piti lähteä varmuuden vuoksi puolitoista tuntia ennen!

Hyvä olikin sillä matkalla pikkuinen kiertotie ja rekkoja sun muita hidasteita, kuten aina. Perillä kuitenkin niin hyvissä ajoin, että ehdimme kahvitella ja moikata tuttuja.

Orkesteri oli minulle uusi tuttavuus ja olin hiukan empivällä kannalla, Hollolan Harmonikat ei kuulosta kovin tanssilliselta. Vaan iloisesti yllätyin niin minä kuin monet muutkin tanssijat, sillä orkesteri oli tosi hyvä ja laulaja jos mahdollista, vielä parempi!

Kappaleita laidasta laitaan eli kaikki hyvät ja toivotut, mikäs oli ollessa ja tanssiessa :)

3 kommenttia:

  1. Beautiful card, thanks for joining us at QKR Stampede. Karal DT

    VastaaPoista
  2. Oi minkä kedon olet taustalle loihtinut jolla ruusut pääsevät QKR Stampeden luonnoksen mukaan niin upeasti loistamaan - kiitos mukaan tulosta. Kertakaikkiaan taasen hieno kokonaisuus!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!