Lukijat

tiistai 17. toukokuuta 2016

Gaudeamus igitur... ja Teboilin viimeiset

Graduated
Netin syövereistä löysin latinankielisen ylioppilaslaulun sanoja taustaksi sanomalehtipoika kuvalle. Vaihdoin sanomalehden joka kädessä oli, vanhaan kirjoitukseen ja liimasin päälle uutiseksi ylioppilaslakin.
 
Valmis teksti hopeoitu. Taustapaperissa epämääräisen oloisia kukkasia, joten sopii mielestäni poikalapsoselle ylioppilaskortiksi.
***
Armaani matkasi Savonlinnaan ja jännäsin ehtiikö kotiin ajoissa iltpäiväksi kun Teboililla tanssittiin tänään viimeistä kertaa tälle keväälle. Simpeleen oma bändi, H-Hetki soitteli, joten eipä ihme, että tupa oli tupaten täysi! Lähes sata tanssijaa paikalla kun yleensä 50-60 ja silloinkin jo täyden tuntuista lattialla!!!

Armas ehti nipin napin, eli käännähti vain ovelta sisälle ja ulos :)

Täyttä oli ja hikoilimme kaikki kuin pienet porsaat, vaikka ulko-ovet auki joka puolella. Sopu sijaa antoi ja välillä pyörähdeltiin tuloaulan puolellekin tanssahtelmaan muutaman parin voimin!

Kahvit ja pullat vasta arvonnan aikaan, sitä ennen hätäisiä vesitaukoja. Niin hyvää musiikkia koko ajan, ettei voinut olla poissa menosta.

Saimme kaikki hyvät: hitaat valssit, valsit, tangot, foksit jotka mentiin fuskuna, humpat bugeina, rumbat, chachat, sambatkin! Ai niin ja istuimmehan polkan ja masurkan verran sentään. Viimeisellä valssilla vielä melko täysi lattia, vaikka yleensä porukat harvenevat muutamaan pariin arpajaisten jälkeen.
 
Tosi hyvät lopettajaiset!

4 kommenttia:

 1. Voi ehtymätöntä ideoiden arkkua!! Upeaa yhdistelyä jälleen kerran - tässä on todellinen YO-kortti pojalle!! Ja huippua sekin, että jaoit upean korttisi QKR Stampeden viikkohaasteeseen, jonne odotamme kortteja juuri valmistuville - kiitos! Pirjo Dt

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihana ja kiva idea tuo teksti.

  VastaaPoista
 3. Beautiful card Loreal! Thanks for joining our "Graduation" challenge at QKR Stampede!

  Brenda DT

  VastaaPoista
 4. Such a great graduation card. Thanks for joining us this week at QKR Stampede. Karal DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!