Lukijat

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäiväksi balettitanssija, pikkuinen sellainen ja omenapuita, tulppaaneja

A Day for Daisies #147   Paint it up! - Maalaa (vaikkapa taustapaperi)
Little Dancer
White Acrylic Paint with Stencils
Danser with ProMarkers. metallic Pencils and White Gel Pencil

Ilmeisesti rankka ruumiillinen työ ulkosalla saa myös aivot toimimaan ylikierroksilla, sillä tämä kortti syntyi suorastaan itsekseen! Näin heti freebie kuvan valmiille pohjapaperille tulostettuna sieluni silmin :)

Pikkuisen piti miettiä kuinka se teknisesti onnistuisi. Laitoin teipillä paperint ulostuspaperin päälle,  niin se onnistui kivuttomasti.

Hinkkasin kuvan reunoja vihreällä Mementon leimavärillä ja väritin kuvan ProMarker tusseilla, paitsi hiuksiin laitoin metallikynäväriä ja kaikki valkea on geelikynällä tehtyä.
 
Tausta raamin tapaan kuvan alla. Siihen valkealla akryylimaalilla töpöttelin ja telailin läpi mallinteen pitikuviota. Koristeina valkoiset kimaltavat valmiskukkaset ja perhonen jota tuunailin tussilla paremmin korttiin sopivaksi. 
***
Äitienpäivän sää on ollut yhtä upea kuin monet viime päivät! Kyllä passaa Äitejä juhlia kun luontokin on mukana täysin rinnoin. Meillä melkoisen tvallinen päivä. Kas kun on eläkkeellä, ei aina sunnuntait eroa arjesta, eikä aina edes hoksaa, että on juhlapäivä!!!

No hommia on tehty siis kuten muinakin päivinä. Minä sain ensimmäisen rikkaruohojen keräys vaiheen loppuun. Armaani istutti uusia omenapuita ja ne ovat komeissa riveissä.
Myös uusia mustaviinimarjapensaita on nyt maassa ja puutarhapuoli alkaa niiden osalta muotoutua. Töitä on toki hurjasti vielä edessä mutta aina kun saa jonkin osion valmiiksi tulee hyvä olo!

Piipahdimme kaupassa ostamassa lisää mehua ja jäätelöä. Niitä kuluu uskomattomia määriä. Toki juomme vettäkin paljon ja usein mutta välillä tarvitaan lisäenergiaakin. Ruuan ja kahvituksien lisäksi, tietty :)

Minä en rusketu vaan muutun punaiseksi ja nyt alan olla jo aika inkkari :) Olen huhkinut mulloksella sortseissa ja T-paidassa, tukka ylös nostettuna, että jalatkin saisivat väriä. Yleensä ne ovat kuin kalkkilaivan kapteenilla... nyt ihan väähän punerrusta sentään pohkeissa.

Käytän vahvakertoimista aurinkovoidettä ja poskipäihin laitan vielä valkoista suojavoidetta, kun toisessa poskessa on jo melanooman esivaihetta, vielä ainakin kuulemma ihan vaarattomana. Se pitää kuitenkin polttaa tai jäädyttää lääkärissä pois jossain vaiheessa.

Sää on kesäisen kuuma ja tulppaanit tunkevat nuppuja pika pikaa. Eilen nuppuiset jo tänään apposen auki!
Täytyy toivoa, että aina lisää uusia nuppuisia kukkasia ilmaantuu tai muuten kesän kukkaloisto on päivän kukkaloisto!!!

5 kommenttia:

 1. Upea kortti. Olipa ihana Äitienpäivän sää. Me huristeltiin moottoripyörällä ukkelin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen nerokasta ideointia; empä ole aikoihin muistanutkaan tulostaa suoraan kuviopaperille, kun tässä välissä oli tulostin, joka ei tulostanut muille kuin ohulle papruille.... ny menee kartonkikin läpi - joten kiitos kun muistutit!! Ihana kortti ja ihana oli tääl tois puol Suomeekin Äitienpäivän sää... oikeasti ULKONA (=takapihalla) syömistä!!

  Te olette kyllä olleet kevät töissänne oikein ennätysahkeria!! Terv. laiskamato

  VastaaPoista
 3. Love the use of the white on your card - so etherial and beautiful. Thank you for entering her in our A Day For Daisies challenge this week for our "Paint It Up" challenge.

  VastaaPoista
 4. Beautiful flowers & lovely card! Thanks for taking time to answer my question about your PBSC card. Have a great week!

  VastaaPoista
 5. The white flower embellishments are so lovely on your card! Thanks for adding paint and sharing over at the A Day for Daisies Challenge. Good luck in the draw!
  Huggz
  Jen Leeflang
  ADFD DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!