Lukijat

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Äidille ruukullinen ruusuja, rentukoita rannalla ja Kesälahti

Leila-Mumman reseptikorttihaaste toukokuulle   Kortti Äidille:Kirjoitusta-palloja-helmiä-kiiltokuva-perhonen
To Mum
Palloja löytyy jos katsoo tarkasti taustapaperin kuvioita. Kyllä siellä palloja on! Kirjoitusta leimailin päällimmäiseen paperiin, samoin kuin perhosta ja verkkoakin.

Paperissa oli jo valmiina perhonen, jonka siipeä leikkasin irti pohjasta saadakseni ruusuisen kiiltokuvan sujautettua sen alle. Helmiä on pitkä rivi ruukun alla ja yksittäiset helmet perhosten selässä.
***
Upea aurinkoinen sinitaivainen sää hellii aina vaan. Tuuli hurjan puuskaista ja lähes myrskyisää aina vaan sekin!  Kaikki irtain on vietävä sisälle tai kahlittava jotenkin, ettei lentele taivaan tuuliin.

Vaan kaunista on luonnossa!

Tuomet kukkivat kaikkialla ja rannalla rentukat loistavat kilpaa auringon kanssa.
Helleasussa ilman sukkiksia oli hyvä lähteä tanssimaan vihoviimeistä kertaa tänä keväänä Kesälahdelle. Minä ja 68 muuta oli paikalla ja tunnelma pienessä salissa katossa. Hiki tuli alun vilpoisuuden jälkeen nopsasti.

Ovet ja pari ikkunaakin auki ja muissa ikkunoissa verhot kiinni tiiviisti ja silti meinasi happi loppua ainakin jenkkaa hypätessä :)

Vastapaistetut pikkupullat tekivät kauppansa (kuuluivat kahvin kera lipun hintaan) ja juotavaa kului huomattavia määriä. Hauskaa joskin hiukan haikeaa oli, kun vasta syksyllä taas tänne!

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Tänään oli ihana tuulinen päivä.

  VastaaPoista
 2. Voi miten taidokkaita yksityiskohtia olet jälleen korttiisi loihtinut ja ihailen suunnattomasti tuota oikeanlaidan leimaa... yrittänyt metsästää, mutta loppu jo askarteluliikkeistä :(
  Kyllä teillä tuo tanssiminen on oikea kuntoilumuoto; siihen tahtiin ja hiki virraten nautitte - ihanaa!!
  Sateesta huolimatta mukavaa uutta viikkoa,
  luonto on oikein vettä saatuaan puhjennut kukkaan!!

  VastaaPoista
 3. Kauniisti toteutettu resepti. Meillä myös silloin tällöin tanssijalkaa vipattaa ja ei kun menoksi :)
  Kiitos Mervi!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!